Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Aralık 2012 Cuma

14 yaşımdan beri kronik bir rahatsızlığım bulunmakta - 1950 gün primim var - Bu şartlarla en erken ne zaman emekli olabilirim? - VERGİ İNDİRİM HAKKI ALARAK EMEKLİLİK!


Vergi indirim hakkı alıp primi 4000 güne tamamlamalısınız

Soru: 1982 doğumluyum. 14 yaşımdan beri kronik bir rahatsızlığım bulunmakta. 2004 yılında SSK’ya prim ödenmeye başlandı. 1950 gün primim var. 2004’de yüzde 40 olan raporum şuan ilerlemiş durumda. Hastane de tedavi görmekteyim. Bu şartlarla en erken ne zaman emekli olabilirim?
Murat KIZILKAYA
Cevap: Erken emekli olmak için, vergi indirim hakkı almanız lazım. Vergi indirim hakkı alırsanız, emekli olmak için üçüncü derece engellilere tanınan 18 yıl sigortalılık süresi ve 4000 gün prim ödeme şartlarına tabi olursunuz.  2050 gün daha prim ödeyerek, 1950 gün olan priminizi 4000 güne tamamlamanız şartıyla, 2022’de 18 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com