Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Ekim 2012 Perşembe

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretiyle ilgili Moskova'dan resmi açıklama - PUTİN'İN ZİYARETİ ERTELENDİ!

Putin ziyaretini ertelemesi tesadüf mü?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretini ertelemesinin Suriye kriziyle ilgisi yok" dedi. Çelik,"Suriye bağlantılı gösterilmeye çalışılıyor, doğru değil. Rusya ile kriz olduğu kanaatinde değilim" diye konuştu


Çelik, "Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantıları için yapılan çalışmalarda yetişmeyen şeyler var diye düşünüyorum" dedi. Uçak krizi ile ilgili de konuşan Çelik, Esenboğa Havalimanı'na indirilen uçaktaki malzemelerle ilgili savcılığın, bilirkişilere danışacağını ifade etti.

Bakan Çelik, "Çok ayrı malzeme var. Biri lojistik anlama gelen, diğerleri farklı cihazlar. Rampa mı? İncelenecek" dedi.

Ömer Çelik, "Malzemelerin geri verilmesi söz konusu değil. Şeffaf davranılıyor. İnceleme ile ilgili yetkili birimler açıklama yapacak" diye konuştu.

ZİYARETLE İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA

Türkiye-Rusya-Suriye ekseninde yaşanan "uçak krizi"nden sonra gözler Putin'in ertelenen Türkiye ziyaretine çevrilmişti. Rusya'dan yapılan son açıklamada, "Bu ziyaretin gerçekleştirileceği" kaydedildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ertelenen Türkiye ziyaretiyle ilgili Moskova'dan resmi açıklama geldi.

Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov, "Ziyaret ertelendi, tarih konusunda anlaşılacak. Ancak bu ziyaret gerçekleşecek" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in 15 Ekim'de Türkiye'ye gelmesi planlanıyordu. Ancak bu ziyaretin Putin'in talebiyle ertelendiği bildirilmişti.


Etiketler: putin, rusya, suriye, türkiye, Rusya, Parti, Suriye, Türkiye, Moskova, Ak Parti, Ömer Çelik, Türkiye'ye, Bakan Çelik, Vladimir Putin, Esenboğa Havalimanı,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com