Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Ekim 2012 Perşembe

İngiliz The Times gazetesinden şok iddia - NELER OLUYOR?

ABD, Suriye sınırına özel birlikler gönderdi


ABD’nin Suriye’deki savaşın Ürdün’e de yayılmaması ve muhaliflerle yakın koordinasyon amacıyla Ürdün’ün Suriye sınırına 150 kişilik özel birlik göndermesinden sonra, İngiliz The Times gazetesi Amerikan yönetiminin Türkiye’nin Suriye sınırına da özel birlikler konuşlandırdığını öne sürdü.


Gazete Suriyeli muhaliflerle temas halinde olduğunu öne sürdüğü bu birliklerin bir amacının da Beşar Esad rejiminin elindeki kimyasal silahların kontrolünü kaybetmesi halinde müdahale etmek olduğunu yazdı.

Etiketler: haber, ABD, Ürdün, Suriye, Türkiye, Amerikan, The Times, Beşar Esad, İngiliz The Times,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com