Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2012 Cumartesi

Yeni BMW 7 Serisi Satışta!

Yeni BMW 7 Serisi Satışa Sunuldu


BMW’nin lüks segmentteki temsilcisi BMW 7 Serisi ön far ve arka farlar ile tamponlarda yapılan küçük değişikliklerle daha güncel ve sert bir görüntüye kavuşurken, iç mekanda bulunan teknolojik yenilikleriyle dikkat çekiyor.


Full LED olarak alınabilen adaptif led farlar otomobildeki şıklığı vurgularken tüm modellerde sunulan havalı arka süspansiyonlar yüksek bir konfor seviyesi sunuyor.

Rüzgâr ve tekerlek sesini azaltmak için yapılan kapsamlı değişiklikler iç mekan ses yalıtımını olumlu şekilde etkilemiş.

Arkadaki yolcular için bağımsız 9,2 inç boyutundaki düz ekranlar uzun yolculuklarda sıkılmadan seyahat etmeye olanak tanırken, en yüksek kalitede görsel ve işitsel eğlence için isteğe bağlı olarak  alınabilen 1.200 W  gücünde16 hoparlörlü Bang & Olufsen High End Surround Ses Sistemi canlı bir konser dinletisi hissi yaşatıyor.

Daha okunaklı hale gelen yüksek çözünürlüklü 3D grafikler içeren Navigasyon sistemi ile yönünüzü bulmak daha da keyifli hale geliyor.

Sürüş deneyimi kontrolü ile sürüş moduna göre üç farklı dijital gösterge ile sürüş sağlanabiliyor. Sport modunda tamamen kırmızı renge bürünen ve km saatinin dijital rakamlarla gösterildiği kontrol panelinde, ECO PRO modunda mavi renk hakim oluyor ve ne kadar enerji geri kazanımı olduğu gösteriliyor.

Comfort modunda ise anlık hız ve devir diğer rakamlardan daha büyük bir şekilde belirtiliyor.

Yenilikler motor yelpazesinde de devam ediyor.  Sekiz ileri otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu otomobilde kısmen yeniden tasarlanmış BMW TwinPower Turbo motorlar yakıt tüketimini azaltıyor.

Akıllı dört çeker teknolojisi olan BMW xDrive, daha önce sadece BMW 750i ve BMW 740d'de modellerinde sulunurken, artık BMW 730d modeli de xDrive seçeneği ile alınabiliyor.

258 bg motor gücüne ve 560 Nm tork değerine sahip BMW 730d xDrive 6 saniyede 0 – 100 km/sa hızlanmasını tamamlayabiliyor. Ayrıca sadece 6 litre ortalama yakıt tüketimi değeri ile bu konuda da oldukça iddialı olduğunu kanıtlıyor. MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com