Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Bağ-Kurda kaydım gözükmüyor bu konuda bilgi almam mümkün mü?





Geriye yönelik Bağ-Kura kayıt mümkün değil

Soru: 1978-1981 ve 1983-1988 aralarında vergi mükellefi idim. Adıma vergi kaydı açtığımda oda, Bağ-Kurlu olursun dedi. Fakat Bağ-Kurda kaydım gözükmüyor. Bu konuda bilgi almam mümkün mü?

Hayati SARAÇOĞLU

Cevap: Vergi mükellefi olduğunuz tarihte Bağ-Kura başvurarak sigortalılığınızı tescil ettirmeniz gerekiyordu. Bağ-Kura başvurup kaydınızı yaptırmadığınızdan sigortanız görünmüyor. Bugün için geriye yönelik olarak 1 Ekim 2008 tarihinden önceki bir dönem için Bağ-Kura kayıt yaptırmanız mümkün değil.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com