Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Mart 2012 Cuma

Yasal olarak bir hak talep edebilir miyim?

Ben 7 yıldan beri bir deri şirketinde çalışmaktayım. Senelik izin istiyorum, işveren kullandırmıyor. İzin parasını da vermiyor. Yasal olarak buna hak talep edebilir miyim?


CEVAP:
İş Kanunu'na göre işverenin yıllık izin kullandırması esastır. İş sözleşmesi sona ermeden de çalışırken izin parası ödenmez. Bu nedenle çalışırken izin parası talep edemezsiniz. İşveren size yıllık izin hakkınızı kullandırmıyorsa Çalışma Bakanlığı'na şikayet edebilirsiniz.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com