Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Mart 2012 Cuma

Kıdem tazminatı hesabı hk.

İşveren tarafından küçülme politikası adı altında işten çıkartıldım. 950 TL. brüt maaş alıyorum. 2 yıl, 4 aydır çalışıyorum. Kıdem tazminatı hesaplanırken brütten mi yoksa net ücret üzerinden mi hesaplanacak? Ne kadar tazminat alacağım?


Mehmet GÜNEŞ

Kıdem tazminatı brüt ücret üzerinden hesaplanır. Çalıştığınız her yıl için bir aylık brüt ücretiniz tutarında tazminat hakkınız vardır. Verdiğiniz bilgilere göre tazminatınız 2.216 TL tutar. Bundan sadece damga vergisi kesilir.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com