Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Mart 2012 Pazartesi

Yaş haddini beklerken çalışmak gerekiyor mu?

Süre ve primi dolduran emekli olacağı yaş dolana kadar çalışmayabilir

Soru: Emeklilik hakkı kazandıktan sonra yaş haddi çıkıyor. Yaş haddinde çalışmak gerekiyor mu? Yoksa çalışmasa da olur mu? Bu arada prim dolmuştur.


Timuçin ERGİN

Cevap: Emekli olmak için sigortalılık süresi, prim ödeme ve yaş şartı aranıyor. Sigortalılık süresi ve prim ödeme şartını sağlayanların, emekli olacakları yaş dolana kadar çalışma zorunluluğu bulunmuyor. Süre ve prim şartını dolduranlardan isteyenler, emekli olacağı yaşı dolduracağı tarihe kadar çalışmayabilir. Yaşı dolduracağı tarihte emekli aylığı bağlanır.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com