Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Mart 2012 Pazartesi

İntibak yasasında hayal kırıklığına dikkat!

119 bin emekliyi üzecek haber

TBMM tarafından kabul edilen ve 2000 yılı öncesinde emekli olan vatandaşların maaşlarında artış öngören İntibak Yasası, 119 bin emekliyi üzecek.


Sosyal Güvenlik Kurumu’nun intibak düzenlemesinden yararlanacak emeklilerle ilgili yaptığı hesaplamaya göre, intibak binlerce emeklinin maaşında sadece 3 ile 5 lira arasında artış getirecek. İntibak düzenlemesi kapsamında maaşlarında 10 liranın altında artış yapılacak olan tam 119 bin 577 kişi bulunuyor.

Bu kişilerin, 55 bin 966’u yaşlılık aylığı, 2 bin 426’sı malullük aylığı ve 61 bin 185’i ise ölüm aylığı alan vatandaşlardan oluşuyor. Yetkililer, kamuoyunda 2000 yılı öncesinde emekli olan tüm vatandaşlara 200-300 lira artış yapılacağına yönelik beklenti oluştuğuna dikkat çekerek, bu beklentinin doğru olmadığını bildirdiler.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com