Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Mart 2012 Pazartesi

Askerliğimin kaç gününü borçlanırsam ne zaman emekli olurum?

160 gün askerlik borçlanması yeterli

Soru: 23 Mart 1965 doğumluyum.1 Kasım 1988 sigorta girişliyim. Askerliğimi,1985-1987 arasında yaptım. Askerliğimin kaç gününü borçlanırsam, ne zaman emekli olurum?


Nihat Coşkun BOLAT

Cevap: Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yatığınızdan 160 gününü borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 160 gün geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Toplam 5375 gün prim ödemiş olmanız şartıyla, 50 yaşınızı dolduracağınız 23 Mart 2015 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com