Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Şubat 2011 Perşembe

Torba Kanun'la yapılan değişiklikler zirvesi hk.

Torba Kanun'la yapılan değişiklikler zirvesi

Torba Kanun Cumhurbaşkanı'ndan onay beklerken, bir çok okurumuz da torba kanunla yapılan değişiklikleri merak ediyor.


Gazetemiz yazarı Dr. Resul Kurt'un oturum başkanı olarak katıldığı 10 Mart 2011 Perşembe günü yapılacak zirvede Torba Kanun'la sosyal güvenlik ve iş hukukunda yapılan değişiklikler, borçların yeniden yapılandırılması ve sosyal güvenlik mevzuatında güncel düzenlemeler SGK prim affı konusu ise sabah oturumunda ele alınacak.

Torba Kanun'la vergi borçların yeniden yapılandırılması ve vergi mevzuatında güncel düzenlemeler vergi affı eğitimi öğleden sonraki bölümde ele alınacak.

Daha Detaylı bilgi için : http://zirve.tiem.com.tr/  adresine tıklayınız veya 0212 211 10 11 nolu telefondan bilgi alabilir veya http://zirve.tiem.com.tr/online-kayit.html linkinden kayıt yaptırabilirsiniz.

İbrahim Işıklı - Dünya


SSK Bağ-kur ve Emekli Sandığı Hakkında SGK Tarafından Yanıtlanmış Sorular İçin Tıklayınız

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com