Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Şubat 2011 Perşembe

İşsiz kalan vatandaşları zor durumda bırakan uygulamalardan biri hk.

İŞSİZ KALANLARA BİLDİRGE İŞKENCESİ BİTTİ  


İşsiz kalan vatandaşları zor durumda bırakan uygulamalardan biri de genel sağlık sigortasına vermek zorunda oldukları giriş bildirgesi ile ilgiliydi.

1 Ekim 2010’da giriş bildirgesi vermeyen yaklaşık 3,5 milyon civarındaki kişiye “asgariücretin bir katı” tutarında idari para cezası kesilme durumunun ortaya çıkması, olayın ciddiyetini artırdı.

Torba Yasa ile Genel Sağlık Sigortasına giriş bildirgesi verme zorunluluğu kaldırıldı. İşsiz kalanlar ve işsizler SGK tarafından re’sen genel sağlık sigortası kapsamına alınacaklar.


Hürriyet Yazarı Şükrü KIZILOT'un yazısının tamamını okumak için tıklayınız

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com