Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Aralık 2012 Pazar

500 projeyle yola devam - İZMİR'İN EXPO 2020 HAYALİ!


‘500 projeyle yola devam’

‘500 projeyle yola devam’


Aziz Kocaoğlu, EXPO 2020’yi almak için İzmir olarak önümüzdeki bir yıllık süreçte yoğun çaba harcayacaklarını ifade etti.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınmayı sağlamak amacıyla hazırladıkları 500 projeye devam ettiklerini söyledi. Kocaoğlu, şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana İzmir’i nasıl kalkındırırız, yerelde kalkınmayı nasıl sağlarız diye bir yol haritası hazırladık. Bu kapsamda yerelde kalkınmayı sağlamak üzere 500 proje ile yola devam ediyoruz. Bunun da semeresini 8 yıl sonra gördük. 2011 yılında dünya metropolleri arasında İzmir en çok büyüyen 4’üncü kent oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de bu büyümede önemli payımız olduğunu düşünüyorum.”

Topyekün kalkınma anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Kocaoğlu, şunları söyledi:
“İzmir’in hizmet sektörü potansiyeli, turizm potansiyeli, limanın büyütülmesi, sanayi ve ticaretin geliştirilmesi ile lojistik üssü olmasının yanında turizmi çeşitlendirmek, sağlıkta ve eğitimde büyümek, en az bunlar kadar önemli olan kültür sanatta da altyapı eksiklerini tamamlamak için yerel ölçekte çalışmalar yapıyoruz. İzmir’de bu tür toplantıların yapılması bize çok büyük güç katacaktır. Milliyet ailesine bu toplantı ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.”


‘Yaratıcı şehirler listesine girelim’

İşadamı Selim Yaşar, İzmir’in potansiyeline değinerek, “İzmir’in yaratıcı şehirler kapsamına alınmasını diliyorum. Şanlıurfa bu müracatı yaptı, şimdi sıra bizde” dedi. İzmir ile Şanlıurfa arasında Doğu-Batı protokolü imzalandığını belirten Yaşar, bu protokol uyarınca Şanlıurfa’daki geniş tarım arazilerinde üretilen ürünlerin İzmir’deki ileri paketleme teknolojisiyle ihracat sinerjisi yaratacağını ifade etti. MİLLİYET

Etiketler: haber, haberler, Expo, 2011, Proje, İzmir, ihracat, Şanlıurfa, Büyükşehir, Aziz Kocaoğlu,

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com