Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ekim 2012 Cuma

UEFA'nın sorularını yanıtladı - Dirk Kuyt

UEFA: Galibiyet F.Bahçeli Kuyt'a inanç aşıladı

UEFA, Fenerbahçe'nin, Borussia Mönhchengladbach önündeki 4-2'lik zaferini Kuyt'un sözleriyle manşete taşıdı.


(Skorer/Özel)

Dirk Kuyt, camiaya umut aşıladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda 4-2'lik skorla devirip, hem çok önemli bir 3 puan hem de çok büyük bir moral kazanan Fenerbahçe'de, yıldız oyuncu Dirk Kuyt, maç sonrası UEFA'nın sorularını yanıtladı.

Hollandalı yıldız, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Zorlu bir süreç içindeydik ve eleştirilerle birlikte buraya gelmiştik. Ama bu eleştirilere en iyi cevabı sahada vereceğimizi biliyorduk. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Takım olarak oynadık ve Avrupa'da da rekabet edebileceğimizi gösterdik." şeklinde konuştu.

"Birlikte takım oyununu sahaya yansıtabilirsek, daha güçlü oluruz" diyen Kuyt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok yetenekli Türk oyuncularımız, benim gibi Avrupa deneyimi olan Meireles, Mehmet Topal ve Krasic gibi arkadaşlarımız var. Bu karma bizi Avrupa'da başarıya görüterecektir.  Marsilya maçında kaybettiğimiz 2 puandan sonra, bu galibiyet çok önemliydi. Önümüzdeki Limassol maçından da 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bir üst tura geçmek"

Etiketler: haber, haberler, spor, futbol, uefa, fenerbahçe, kuyt

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com