Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ekim 2012 Cuma

Havalar sıcaklığı - 10 DERECE DÜŞECEK

Hava sıcaklıkları 10 derece düşecek


Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yurdun önümüzdeki hafta başından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğinin beklendiği ve yağışların özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olması tahmin edildiği  belirtildi.
Hafta sonunda mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi günü yurdun batı kesimlerinde, Salı ve Çarşamba günleri ise tüm yurtta hissedilir derecede (6-10 °C) azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN METEOROLOJİ

"Bugün (05.10.2012 Cuma) güney ve batı kesimler ile Karadeniz bölgesinde devam edecek yağışların, Yarın (06.10.2012 Cumartesi) yurdun kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında, Pazar günü (07.10.2012) Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz bölgelerinde görülmesi bekleniyor. Yurdumuzun önümüzdeki hafta başından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği beklenmektedir. Yağışların özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olması tahmin edilmektedir. Hafta sonunda mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi günü (08.10.2012) yurdun batı kesimlerinde, Salı ve Çarşamba günleri ise tüm yurtta hissedilir derecede (6-10 °C) azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin edilmektedir"


SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Antalya'nın iç kesimleri ile Isparta ve Burdur çevrelerinde lokal olmak üzere kısa süreli kuvvetli yağış, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, sel, dolu, heyelan, hortum, ağaç ve direklerin devrilmesi, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."      

Etiketler: haber, hava durumu, soğuk, 2012, Hortum, Burdur, heyelan, Akdeniz, Antalya, Isparta, Anadolu, Güneydoğu, Balkanlar, Karadeniz, meteoroloji, Güneydoğu Anadolu,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com