Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ekim 2012 Cuma

Aziz Yıldırım'dan canlı yayın sürprizi - YORUMCULAR ŞAŞTI KALDI!

Aziz Yıldırım'dan canlı yayın sürprizi


Fenerbahçe Başkanı, Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe maçı öncesi NTVSPOR'un canlı yayınına sürpriz bir giriş yaptı. Yorumcular ise şaştı, kaldı.


Fenerbahçe, yoğun Alex gündeminin ardından zorlu Borussia Mönchengladbach maçına çıktı. Kafileyle birlikte Almanya'da bulunan Başkan Aziz Yıldırım ise "Aykut Kocaman ve futbolcuların yanındayım" mesajını verdi.

Aynı Aziz Yıldırım, "Basının da yanındayım!" mesajını bu sefer sürpriz bir ziyaretle verdi. Fenerbahçe Başkanı, Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe maçı öncesi NTVSPOR'un canlı yayınına sürpriz bir giriş yaptı.


Yıldırım, Güntekin Onay, Rıdvan Dillmen ve Metin Tekin'i canlı yayın gerçekleşirken ziyaret etti. 'Selamünaleykum' diyerek programa katılan Başkan Yıldırım, sohbetin ardından yayından ayrıldı.

Aziz Yıldırım'ın gidişinin ardından ekranlara yansıyan ise Güntekin Onay ve yorumcuların yaşadığı büyük şaşkınlıktı.

Etiketler: haber, haberler, spor, futbol, aziz yıldırım, fenerbahçe, ntvspor, sürpriz ziyaret

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com