Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Ekim 2012 Cuma

Türkiye - Romanya maç kadroları - İŞTE İLK 11'İMİZ!


A Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu




Türkiye, Brezilya 2014 yolunda çok kritik bir maça çıkıyor. A Milliler grup lideri Romanya'yı Kadıköy'de ağırlıyor.

İlk iki maçta 3 puan alan A Milliler'de hedef lideri evine eli boş gönderip zirve yolunda avantaj sağlamak. Misafiri beraberlik de sevindirir ama bizim bayramımız için tek sonuç var; o da kazanmak.

Saat: 20.30 (STAR TV)
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: Howard Webb (İngiltere) Yaş: 41

İŞTE İLK 11'İMİZ:  Volkan Demirel (Fenerbahçe), Gökhan Gönül(Fenerbahçe), Semih Kaya(Galatasaray), Ömer Toprak(Bayer Leverkusen), Hasan Ali Kaldırım(Fenerbahçe), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Emre Belözoğlu(Atletico Madrid), Hamit Altıntop(Galatasaray), Sercan Sararer(Greuther Furth), Arda Turan(Atletico Madrid), Umut Bulut (Galatasaray)

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Daha önceki maçlar:

·   11.08.2010  ·  TÜRKİYE 2-0 ROMANYA ÖZEL MAÇ
·   22.08.2007  ·  ROMANYA 2-0 TÜRKİYE ÖZEL MAÇ
·   15.02.1995  ·  TÜRKİYE 1-1 ROMANYA ÖZEL MAÇ

Grubumuzda 2 maç daha var

2014 Dünya Kupası elemelerine bu akşam 9 grupta 24 karşılaşma ile devam edilecek. Türkiye’nin yer aldığı D Grubu’nda saat 21.30’da başlayacak maçlarda Holanda Andorra’yı, Estonya da Macaristan’ı ağırlayacak.

TÜRKİYE, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki üçüncü maçında bugün Romanya ile karşılaşacak. Abdullah Avcı’nın öğrencileri Kadıköy’de yeni bir zaferle tüm Türkiye’yi sevindirmek istiyor.  Hollanda’nın favori gösterildiği grupta, Rumenler en önemli rakiplerimiz arasında yer aldığından karşılaşma “6 puanlık” anlam taşıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak. İngiliz hakem Howard Webb’in yöneteceği mücadele Star’dan canlı yayınlanacak.

ROMANYA MUHTEMEL 11'i:
Tataruşanu, Tamas, Goian, Chiriches, Ras-Dinca, Pintilii, Bourceanu, Torje, Grozav, Mutu, Marica
TEKNİK DİREKTÖR: Victor Piturca

Etiketler: Burak Yılmaz, milli takım, A Milli Takım, burak, avcı, abdullah avcı, Romanya, ilk 11

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com