Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Ekim 2012 Pazartesi

Şeytanın aklına gelmez!

Kokain kaçakçıları muz kabuğuna bastı!Kokain kaçakçıları muz kabuğuna bastı!

Gana’dan İngiltere’ye 7 buçuk kilo kokaini kartonlarca muzun içinde kaçırmaya çalışan bir grup uyuşturucu kaçakçısı yakalandı.

 İngiltere’nin başkenti Londra’daki Heathrow havalimanında yapılan bir operasyonla ortaya çıkan olayda görevliler, muz kabuklarının içine özenle saklanmış 750 bin sterlin (2 milyon 179 bin TL) değerinde kokain ele geçirdi. Heathrow Sınır Kuvvetleri müdürü Marc Owen, söz konusu kaçakçılık girişiminin son 3 yılda gerçekleşen en büyük olay olduğunu açıkladı.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com