Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Ekim 2012 Pazartesi

iPhone 5 satışları neden yavaşladı?

iPhone 5 satışları hayal kırıklığı mı?

iPhone 5 satışları hayal kırıklığı mı?

iPhone 5'in Apple'ın beklediği kadar satılamaması, iPhone rüzgarının dindiği anlamına mı geliyor?


Apple'ın iPhone 5'i piyasaya sürdükten sonra 5 milyon birim satış yapması, büyük bir başarı olarak mı değerlendirilmeli? 5 milyon elbette önemli bir rakam, ancak görünüşe bakılırsa Apple daha iyisini de elde edebilirdi.

Apple, yaptığı basın duyurusunda iPhone 5'e olan talebin ilk stokları aştığını ve ön-siparişlerin çoğunun tüketicilere dağıtıldığını, bir çoğunun da Ekim'de teslim edileceğini söylüyor. Ancak Apple'ın ilk 24 saatte 2 milyondan fazla iPhone 5 ön siparişi aldığını söylemesi, bazı analistlerin ve hatta Apple'ın hafta sonu için çok daha büyük satış tahminleriyle sonuçlanmıştı.

Şu an ABD, Kanada, Avustalya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur ve İngiltere'de satışta olan iPhone 5, bu Cuma'dan sonra 22 ülkede daha piyasaya sürülecek. Peki iPhone 5'in satışlarının ilk iki günden sonra yavaşlamasının nedeni ne?

Bu durumun nedeni, Apple'ın elinde yeteri kadar iPhone 5 bulunmaması olabilir. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bir söylenti, iPhone 5'in ekranlarını üreten Sharp'ın dokunmatik ekranlarda bir üretim sorunuyla karşılaştığı yönündeydi. Buna ek olarak Apple da üretmek istediği miktarda iPhone 5'i üretemediğine dair ipuçları veriyor. Zira CEO Tim Cook, ilk stoklarının tükendiğini ve müşterilerinin internetten alışveriş yaparak tahmini tedarik süresini alabileceklerini söylemişti.

Bugün ise iPhone 5 ön-siparişi veren herhangi bir kullanıcı, 3-4 hafta beklemek durumunda.

iphone 5, apple, ABD, TİM, Sharp, Apple, iPhone, Kanada, Fransa, üretim, Japonya, Almanya, Singapur, olabilir, Alışveriş, Hong Kong, İngiltere

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com