Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Ekim 2012 Cumartesi

Serin ve yağışlı hava geliyor - ÜŞÜYECEĞİZ!

Hava sıcaklıkları 12 derece azalacak


Türkiye önümüzdeki hafta başından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek, hava sıcaklıkları 8 ila 12 derece azalacak.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, güney ve batı kesimlerle Karadeniz bölgesinde devam eden yağışların, bugün yurdun kuzeydoğu kesimleriyle Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında, yarın Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz bölgelerinde görülmesi bekleniyor.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

Türkiye’nin önümüzdeki hafta başından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği beklenirken, yağışların özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. Hafta sonunda mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, pazartesi yurdun batı kesimlerinde, salı ve çarşamba ise tüm yurtta hissedilir derecede (8-12) azalarak mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

Etiketler: haber, haberler, Akdeniz, Türkiye, Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu, Balkanlar, meteoroloji, Güneydoğu Anadolu,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com