Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Ekim 2012 Cumartesi

Büyük ihanet - PAHA BİÇİLEMEZ BİLGİLER!

Ahmedinejad’a büyük ihanet!


İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın geçen ay sonundaki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu açılışı için gittiği New York'ta ortadan kaybolan kameramanı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!



New York zirvesinde ortadan kaybolarak bir skandala imza atan Hasan Gol Kanban’ın ABD'den sığınma hakkı istediği haberleri dünya basınında yer aldı. Şimdi ise daha sarsıcı bir iddia ortaya atıldı.

ŞOK EDEN CIA İDDİASI

İsrail istihbaratına yakınlığıyla bilinen Debka internet sitesinin ortaya attığı iddia, bu kaçışın çok daha derin bir darbe olduğunu ortaya koydu. Habere göre, Kanban geçen yılki BM toplantıları için New York'a gittiğinde ABD istihbaratı onunla temas kurdu. ABD'nin önerisini kabul eden Kanban, bu yıl New York'a uçmadan önce iki bavulu çektiği görüntülerin yer aldığı CD'lerle doldurdu.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

İran heyetinin bavullarında arama yapılmadığı için bu CD'leri rahatlıkla ülkeden çıkararak, ABD'li yetkililere teslim etti.

‘PAHA BİÇİLEMEZ BİLGİLER’

Bu görüntüler arasında Ahmedinejad ve Hamaney'in İran'ın nükleer tesisleri Natanz, Fordo, Parçin ve Emirabad'a yaptığı ziyaretler de vardı. Bu ziyaretler sırasında iki lidere tesisler hakkında brifingler verildiği, bunların içinde İran'ın nükleer programı hakkında 'paha biçilemez' bilgilerin de yer aldığı belirtildi.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

Kanban'ın sığınma talebini ne zaman yaptığı ve şu an nerede olduğu bilinmiyor. İran tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

AİLESİNİ TÜRKİYE’YE YOLLAMIŞ

Kanban'ın ABD'de kaçmadan önce geçen ay eşini ve iki çocuğunu Türkiye'ye gönderdiği öne sürüldü. İddiaya göre, 'bir aile ziyareti için' Türkiye'ye gittiği belirtilen Kanban ailesinin ülkeden çıkışı, kameramana duyulan güven nedeniyle çok fazla dikkat çekmedi. Kanban'ın eşi ve çocuklarının Türkiye'den ABD'ye doğru yola çıkarıldığı belirtildi.

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

Etiketler: haber, ABD, CIA, İran, İsrail, nerede, ABD'de, Türkiye, nükleer, internet, New York, Türkiye'ye, Mahmud Ahmedinejad,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com