Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Ekim 2012 Cumartesi

Alex’i Galatasaray alsın sözlerine ilginç bir cevap

G.Saray'dan Trabzonspor'u çıldırtacak sözler


Bordo mavili başkanın, “Rakibin zaaflarından yararlanmayız. Alex’i G.Saray alsın” sözlerine Adnan Öztürk, “Önce Trabzon alacak. Biz ondan sonra Trabzon’dan bedavaya alacağız” dedi.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Galatasaray’a attığı Alex taşına sarı kırmızılılardan yanıt geldi. Bordo mavili kulübün başkanı Şener’in “Biz rakiplerimizin zaaflarından yararlanıp kural dışı hareket etmeyiz. Alex’i Galatasaray alsın” sözlerine Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ilginç bir cevap verdi.

Burak transferinden sonra iki kulüp arasında yaşanan gerilimin ardından cümlesine Sadri Şener’in çok dürüst bir başkan olduğunu anlatarak başlayan Öztürk, “Sadri Başkan tanıdığım en sempatik ve dürüst başkanlardan biri. Hayati konularla çok meşgul. Kendisine karşı çok büyük sevgim ve saygım var... Ancak başkanın bu sözlerine yanıt vermeden olmaz. Galatasaray kural dışı bir şey yapmaz, yapamaz.

Küçük kırgınlıklar zamanla düzelir “


MADEM Sadri Başkan öyle söylemiş biz de bir latife ile cevap verelim. Bizim sistemimize göre oyuncuyu önce Trabzonspor alacak. Biz ondan sonra Trabzon’dan bedavaya alacağız” dedi.

Sarı kırmızılı yönetici, telefonda yaşanan bir anlık sessizliğin ardından ise sözlerine şöyle sürdürdü; “Bunların hepsi latifedir. Rekabet ortamında, kurallar çerçevesinde dahi olsa, kırgınlıklar olur ama bunların çabuk geçeceğine inanıyorum. Küçük kırgınlıklar olur, zamanla düzelir. Buna canı gönülden inanıyorum.”

Etiketler: skorer, futbol, galatasaray, trabzonspor, transfer

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com