Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

19 Ekim 2012 Cuma

İSTANBUL'DA DEPREM - Twiiter'a ve internete anında düşen yorumlar!


İstanbul deprem ile sallandı
İstanbul deprem - Son Haber - İstanbul'da deprem

İstanbul 3.8 şiddetinde deprem ile sallandı. 


Saat 11.17'de meydana gelen depremin merkez üssünün Büyükçekmece ve şiddetinin 3.8 olduğu açıklandı.

Deprem çevre illerden de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi’nin ölçümlerine göre, İstanbul’da saat 11.17’de merkezi üssü Büyükçekmece'nin 3.5 kilometre doğusu olan 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, İstanbul Büyükçekmece'de meydana gelen depremin derinliğini 6.98 km olarak ilan etti.


Depreme en yakın yerleşimlerin ise Büyükçekmece ilçesinin Beylikdüzü (2.71 km), Gürpınar (2.92 km), Kıraç (3.11 km), Yakuplu (3.28 km) ve Esenyurt (3.95 km) köyleri olduğu belirtildi.

"ÖNCE GÜRÜLTÜ DUYDUK"

Büyükçekmece'de saat 11.17'de meydana gelen deprem ilçede oturanları tedirgin etti. İlçe genelinde yaralı veya can kaybı olmazken binalarda da hasara rastlanmadı.

Deprem en çok okulda çocukları olan velileri etkiledi. Depremi hisseden anne ve babalar hemen okullara koştu. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenen veliler rahat bir nefes aldı. Deprem sırasında bir gürültü duyduğunu söyleyen bir veli ‘Sesin ardından sarsıntıyı hissettim.

"ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK"

Kandilli Rasathanesi Ulusal Deprem İzleme Merkezi (UDİM) Müdürü Jeofizik Mühendisi Dr. Doğan Kalafat, Büyükçekmece'de meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. Kalafat, depremin Büyükçekmece gölünün kuzeydoğusunda saat 11.17'de meydana geldiğini söyledi. 3.8 büyüklüğündeki depremin başta büyükçekmece ve Avrupa yakasındaki ilçelerde hissedildiğini kaydeden Doğan Kalafat," Depremin meydana geldiği alanda önemli deprem üretecek aktif fay parçaları bulunmamaktadır" dedi.

Endişe edilecek önemli bir durumun olmadığını ifade eden Kalafat, "İstanbul'u depremini tetikler mi?" şeklindeki soruya ise, "Öyle bir şey söz konusu değil" yanıtını verdi  

VELİLER OKULLARA KOŞTU

Büyükçekmece'de saat 11.17'de meydana gelen deprem ilçede oturanları tedirgin etti. İlçe genelinde yaralı veya can kaybı olmazken binalarda da hasara rastlanmadı. Deprem en çok okulda çocukları olan velileri etkiledi. Depremi hisseden anne ve babalar hemen okullara koştu. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenen veliler rahat bir nefes aldı. Deprem sırasında bir gürültü duyduğunu söyleye bir veli ‘Sesin ardından sarsıntıyı hissettim. Hemen okula koşarak çocuğumu görmeye geldim. Öğretmenlerimiz sağ olsunlar çocukları sakinleştirmişler’ şeklinde konuştu. Depremi hissetmediğini belirten bir baba ise ‘Ben depremi hissetmedim. Çevredekiler söyleyince okula gelerek çocuğumu gördüm. Oldukça korkmuşlar ama öğretmenler sakinleştirmiş’ şeklinde konuştu. Velilerin okulun kapısından ayrılmadığını gören okul yöneticileri isteyenlerin çocuklarını alabileceğini söyledi. Bunun üzerine merak içinde olan velilerden çoğu çocuklarını alıp evlerinin yolunu tuttu.

İSTANBUL'DA DEPREM

Twiiter'a ve internete anında düşen yorumlar

Büyükçekmecede oturuyorum sanki tekme attı kaçtı gibi oldu gürültüyle. ( Arengo )

Çağlayan'daki binamızda bilgasayarlar düşecekti
Maslak'ta Plazanın dokuzuncu katındayım ve baya salladı ( CanÖztürk )

Bayağı bir gürültü çıktı ama bizim ofiste ( 1350646 )

Bahçelievler civarında çok fena hissedildi (gonulcee )

çok fena sallandı hadımköy ( BtissamJalyl )

kısa ama ciddi salladı ( che )

Avcılarda Yer Ayağımızın Altından Kaydı.. ( VolkanÇamur )

Etiketler: istanbul'da deprem, istanbul'da deprem oldu, istanbul deprem, haber, haberler, deprem, istanbul, deprem, saat, Roman, okulda, Avrupa, deprem, Maslak, Kandilli, Esenyurt, Çağlayan, İstanbul, hissettim, Beylikdüzü, Başbakanlık, Büyükçekmece, Bahçelievler, Kandilli Rasathanesi, Kaynak: MİLLİYET

  1. Araç Kasko Değeri Nasıl Hesaplanır?
  2. Günün SSK Bağ-kur ve Emekli Sandığı Haberleri - GÖZ ATIN!
  3. Yeni TV dizileri neden yayından kaldırılıyor? - DİZİ SEKTÖRÜ ZORDA!
  4. Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde hain pusu - 28 asker yaralı!
  5. Kulisleri hareketlendiren sürpriz görüşme - BAŞKENT'TE BDP TRAFİĞİ!
  6. 2B arazilerinin satışı için verilen süre - Hangi TV dizileri neden yayından kaldırıldı? - Öğretmenlere 550 TL zam müjdesi
  7. 40 günü borçlanarak 1 yıl erken emeklilik - Ne kadar emekli maaşı alırım? - Askerlik borçlanmasının emekli aylığınızı düşürme ihtimali
  8. Dünyanın en pahalı benzini - En çok rastlanan dolandırıcılık tipleri - İşte dünyanın gelmiş geçmiş en zengin adamı
  9. Kademeli emeklilik yaşının 53 veya 60'a çıkarılması ihtimali hk. - SON KARARI KİM VERECEK?
  10. Emekli olmak için aranan şartlardan yaş dışındakileri sağlayan ve aylık bağlanması için aranan yaşın dolmasını bekleyenlerin çalıştıkça emekli maaşlarının düştüğü doğru mu?
  11. Yaşını mahkeme kararıyla büyütenlerin emeklilik durumu nedir?
  12. Öğretmen olarak çalışmaktayım ne zaman emekli olurum?
  13. 3600 günden emekli olduğumda maaşım düşük olur mu? - 5000 günü tamamlarsam ne kadar maaş farkı yapar? - Askerlik borçlanması emeklilik yaşımı geri çeker mi?
  14. 5 Mayıs 1985'de SSK'lı oldum ne zaman emekli olabilirim?
  15. 15 yıl 3600 günden faydalanarak SSK'dan yazı alıp kıdem tazminatımı alabilir miyim?
  16. Kıbrıs'ta sigortalı olarak çalıştım ne zaman emekli olabilirim?
  17. Kimlerin emeklilik yaşı nasıl artacak? - EN SON NE ZAMAN ARTTIRILMIŞTI?
  18. Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir? - Kasko Hasarsızlık İndiriminden Nasıl Yararlanılır?
  19. emeklilikhaber.com Blog - Son Eklenen 25 Haber
  20. Alex’in YENİ TAKIMINDA alacağı para - İYİ PARA!
  21. EMEKLİ AYLIKLARINA 10- 339 LİRA ARASINDA ZAM - KİMLER ALACAK?
  22. 04.10.2000 Öncesindeki Hangi Vergi Kaydı Sürelerinin Bağ-Kur Primi Ödenebilir? - Bu konuda kazanılan emsal davalar var mıdır?
  23. Emekli Sandığı hizmetlerimle 3600 günü doldurup SSK'lı çalıştığım işyerinden kıdem tazminatımı alabilir miyim?
  24. Bekar Sigortalının Vefatından Dolayı Anne-Babaya Ölüm Aylığı Bağlanma Şartları
  25. Yurtdışı borçlanması ve askerlik borçlanmasını tavandan yaparsam normal emekli maaşım diğerlerinden yüksek olur mu?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com