Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Evlilik ikramiyesi ile ilgili bir kanun çıkması gündemde bu kızımı etkiler mi?

Kızınız yasa çıkmadan önce evleneceğinden sorun yok

Cevap: Kızım orduevinde 7 yıldır çalışıyor. Ağustos ayında evleniyor. Evlilik ikramiyesi ile ilgili bir kanun çıkması gündemde. Bu kızımı etkiler mi? Evlilik ikramiyesi alabilecek mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

F.F.
Cevap: Kıdem tazminatı Fonu kurulmasına ilişkin yasa taslağının, TBMM sinin ikinci yasa dönemi olan 1 Ekim 2012 den sonra ele alınması ve yılsonuna kadar yasalaşması bekleniyor. Kızınız Ağustos ayında evleneceğine göre, kıdem tazminatını alarak işinden ayrılabilir. Yeni yasadan etkilenmez.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com