Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Şubat 2011 Cumartesi

Sigortalı kullandığı gözlüğünün kullanma süresi dolmadığı halde, 2. bir gözlük yazdırarak optik firmasından almak isterse ne yapmalıdır?

Sigortalı kullandığı gözlüğünün kullanma süresi dolmadığı halde, 2. bir gözlük yazdırarak optik firmasından almak isterse ne yapmalıdır?

Bu sigortalıya, Sağlık Uygulama Tebliğinde belirtilen gözlük, cam ve çerçeve kullanma süreleri (29.09.2008 tarih, 27012 mükerrer sayılı resmi gazetede; gözlük camı ve çerçevesi 3 yılı geçmeden yenilenemiyor. Ancak görmede 0,5 diyoptrilik değişiklik olması halinde süresinden önce gözlük camı yenilenebiliyor.) esas alınarak 2. gözlüğü verilmeyecektir. Bu şahıs isterse söz konusu gözlüğünü kendi imkânları ile temin edecektir.


GSS Genel Sağlık Sigortası Hakkında Yanıtlanmış Tüm Sorular İçin Tıklayınız Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com