Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Şubat 2011 Çarşamba

SGK’nın; trafik kazası geçiren her vatandaşa ister sigortalı, ister emekli, isterse sigortasız olsun, sağlık yardımı vermesi hk.

TRAFİK KAZALARINDA SGK SAĞLIK YARDIMI VERECEK

Trafik kazalarında sağlık yardımı, toplumu yakından ilgilendiren bir konu.


2007 yılına kadar SGK trafik kazası geçiren sigortalılara ve emeklilere sağlık yardımı verdi.Ancak, Sayıştay denetçilerinin trafik kazası geçirenlerin sağlık yardımını, taşıtın trafik sigortasından almaları gerektiği yönündeki raporları üzerine, SGK trafik kazalarında kazazede sigortalı veya emekli olsa da sağlık yardımı vermemeye başladı.
Böyle olunca, trafik kazası geçirenler, tedavi gördükleri hastane ile sigorta şirketleri arasında kaldı. Hastanenin, en kolay yolu seçerek, sağlık harcamalarını kazazedeye ödeterek, ödediği parayı sigorta şirketinden almasını istemesi, vatandaşla hastaneleri karşı karşıya getirdi. Kazazede cebinden ödediği hastane masrafını sigorta şirketinden talep ettiğinde; kusur oranı, çeşitli kontrol, inceleme vb. sebeplerle, ödediği tutarı tam alamadığı gibi birde geç alması mağduriyetine yol açtı.


Torba Yasa ile bu çarpıklık da giderildi. SGK’nın; trafik kazası geçiren her vatandaşa ister sigortalı, ister emekli, isterse sigortasız olsun, sağlık yardımı vereceği, daha sonra da sağlık harcamasını kazaya karışan taşıtın trafik sigortasından alacağı hükme bağlandı.



Torba Yasada sağlık yardımlarıyla ilgili yapılan diğer düzenlemeler için tıklayın Şükrü KIZILOT - HÜRRİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com