Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Şubat 2011 Çarşamba

Paralı köprü, otoyol, tünel geçişlerinden geçiş ücreti ödemeden geçenlere kesilen idari para cezaları af kanunu kapsamında mı?


Köprü, paralı yol,tünel geçiş cezaları da af kapsamında


Soru: Köprüden kaçak geçenlere yazılan cezalar aftan yararlanıyor mu?
M.A.

Cevap: Paralı köprü, otoyol, tünel geçişlerinden geçiş ücreti ödemeden geçenlere kesilen idari para cezaları af kanunu kapsamında. Köprüden ücret ödemeden geçişinde, geçiş ücreti ve geçiş ücretinin 10 katı tutarında idari para cezası kesilmektedir. Af yasası ile 31 Aralık 2010 tarihinden önceki dönemlere ilişkin 12 TL ve altında olan geçiş ücreti borçları ve tutarı 120 TL yi aşmayan idari para cezaları silinecek.



Ekrem SARISU -POSTA Bu ve benzeri tüm soru cevapları okumak için tıklayınız 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com