Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Ocak 2018 Salı

Askerde kazandığınız 3 ay fiili hizmet süresi zammınızın yaştan düşmesi hk.

Askerde kazandığınız 3 ay fiili hizmet süresi zammınız yaştan düşecek
Soru: 21 Kasım 1973 doğumluyum.1998-99 yıllarında askerliğimi yedek subay olarak yaptım.2001-2004 yılları arasında SSK'lı olarak çalıştım.2007-2011 yılları arası sözleşmeli iken 15 Ağustos 2011'de 657 sayılı kanun kapsamında kadroya geçtim. Hizmet yılım bordro da 12 yıl 2 ay olarak gözükmekte. Acaba ne zaman emekli olabilirim?
Serkan TEMEL
Cevap: Emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 58 yaş şartlarına tabisiniz. SSK ve memuriyet hizmet sürenizin toplamını 25 tam yıla(9000 güne) tamamlamanız şartıyla, yedek subaylıkta kazandığınız 3 aylık fiili hizmet süresi zammınız, emekli olacağınız 58 yaştan düşülmesiyle emekli olacağız yaş 57 yıl 9 aya ineceğinden, bu yaşı dolduracağınız 21 Ağustos 2031’de emekli olabilirsiniz.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIK

SSK ve Bağ-kur emeklilik başvurularınız için tıklayın
SGK bizmet birleştirme işlemleri hakkında bilgi için tıklayın
Doğum borçlanmasıyla hemen emeklilik hesabı için tıklayın
Askerlik borçlanmasıyla erken emeklilik hesabı için tıklayın
Online SSK ve Bağ-kur Emeklilik Takibi Danışmanlığı
Bağ-kur hizmet ve prim borcu sorunlarınız için tıklayın

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Emeklilik Sorularınız İçin Yazın:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com