Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ağustos 2017 Cumartesi

Emekli olmak için SGK primlerini tamamlayamadım şimdi bu primleri geri almak için yaş şartı var mı?

Emekli olacak kadar primi olan prim iadesi alamaz
Soru: 1984 yılında sigorta girişim var. 4400 günüm var. Emekli olmak için primleri tamamlayamadım. Şimdi bu primleri geri almak için yaş şartı var mı? Birde bu yatan primlerin kaç para olarak geri alacağımızı öğrenmek istiyorum.
İdris ATIŞ
Cevap: Doğum tarihinizi ve askerlik tarihinizi bildirmemişsiniz. Fakat emekli olacak kadar( 3600 günden fazla) priminiz olduğundan prim iadesi alamazsınız. Prim iadesi yaşı doldurduğu halde emekli olacak kadar primi olmayanlara yapılmakta.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com