Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Ocak 2014 Salı

İstanbul Shopping Fest 2014

Shopping Fest’e simitçi de dahil olacak hamamcı da...

Shopping Fest’e simitçi de dahil olacak hamamcı da...

İstanbul Shopping Fest’in etki alanını artırmak istediklerini söyleyen İTO Başkanı Çağlar, “Festivale sadece AVM’leri değil, sokaktaki simitçiyi, taksiciyi, hamamcıları ve lokantacıları da dahil etmek istiyoruz” dedi

İstanbul Shopping Fest’in (İSF) bu yıl İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) kaptanlığında yürüyeceğini söyleyen İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Shopping Fest’in sadece alışveriş merkezlerine yönelik olduğuna dair bir algı vardı. İTO olarak 350 bin üyeyle Shopping Fest’in etki alanını artırmak istiyoruz” dedi.
Bu yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da projeye dahil olduğunu açıklayan Çağlar, “Çünkü festivalin etki alanına sadece AVM’leri değil, sokaktaki simitçiden, taksiciye, hamamcıdan lokantacıya geniş bir kitleyi almak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz” diye konuştu.

‘Kur artışı test oldu’
Bu amaçla güçlü bir icra kurulu oluşturduklarını belirten Çağlar, şöyle dedi: “Tüm birimleri katıp kuvvetli bir Shopping Fest düzenlemeyi planlıyoruz. Amacımız turistin buraya gelmesi ise herkesle işbirliği yaparız. Geçen yıl İstanbul’un turizm geliri 11 milyar dolardı. Bütün gücümüzle çalışıp geliri, bu rakamın üzerine çıkarmayı planlıyoruz. Bunu yapacağımıza da inanıyoruz. Her kurum bu işin içinde olduktan sonra başarılı oluruz.”
Gündeme ilişkin sorularımızı da yanıtlayan Çağlar, kurlardaki yükselişe ilişkin olarak şu değerlendirmede bulundu: “17 Aralık sonrası yaşananları ekonomik temellere oturtmak doğru değil. Küresel kriz döneminde ülkenin gösterdiği performans ortada... Doların yükselişi de Türkiye için test oldu. Çok kıymetli bir TL vardı. Dövizdeki bu seyrin Türk ekonomisine zarar vereceğini düşünmüyorum. Süreci takip edip görmek lazım. Ama biz her şeyden önce sanayiye üretime önem vermek zorundayız. Üretimi artırırsak hiçbir krizden olumsuz etkilenmeyiz. Yapmamız gereken tek şey sanayi üretimini artırmak.”
Bu yıl iki seçim yaşanacağını hatırlatan Çağlar, “Ancak bu seçimlerin çok etkisi olacağını sanmıyorum. Daha önceki seçimlerde ufak tefek krizler oldu ama hiçbirinde sıkıntı olmadı” dedi.


‘F1’de gerekirse devreye gireriz’
İbrahim Çağlar, Formula 1 ile ilgili olarak da, “Kiracımız olan Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Formula 1’in yeniden Türkiye’ye dönmesi için çalışıyor. Takvime girmek için Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone ile görüşmeler yapıyor. Bu pist çok önemli bir değer. Gerekirse İTO olarak bu görüşmelere biz de dahil oluruz” dedi.

‘Black night düzenleyeceğiz’
Amaçlarının yabancı işadamlarının iş seyahati için Türkiye’ye gelirken ailelerini de yanında getirmelerini sağlamak olduğunu belirten İbrahim Çağlar, “İSF kapsamında mağazaların geç saatlere kadar açık kalacağı ‘black night’ etkinliği de yapacağız. Aslında vapurları bile süslememiz lazım...” dedi.
Bu yıl Ramazan ayında düzenlenecek ‘Ramazan Fest ile ilgili planları da bulunduğunu açıklayan Çağlar, şu bilgileri verdi: “Bu etkinliği İstanbul Shopping Fest ile birleştirebilirsek İslam ülkelerinden daha fazla turist getirebiliriz. Bu çercevede iki festivali birleştirme planımız var.”

Kaynak: EYLEM TÜRK - MİLLİYET

--
AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Akıllı Telefon Modelleri ve Fiyatlarını görmek için tıklayın
iPhone Aksesuarlarını görmek ve incelemek için tıklayın
Cep Telefonu Aksesuarlarını görmek için tıklayın
LCD TV Plazma TV Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Fotoğraf Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Video Kamera Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Buzdolabı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Su Arıtma Cihazı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Çamaşır Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Elektrikli Süpürge Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Bayan Saat Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Erkek Saat Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Traş Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
TV Sehpa Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Çalışma ve Ofis Koltukları Modelleri için tıklayın
Kitaplık Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Oto Tuning İçin Aradığınız Tüm ürünler tıklayın
Ziynet Altın Fiyatlarını görmek için tıklayın
Külçe Altın Fiyatlarını görmek için tıklayın
Pırlanta Yüzük Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Altın Bilezik Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Gümüş Yüzük Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Hediyelik Eşya Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
Dizüstü Bilgisayar Fiyatlarını görmek için tıklayın
Tablet Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları için tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com