Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Mayıs 2013 Perşembe

Dizel Honda Civic fiyatları



Honda Civic dizel Türkiye'de

Uzun bir dönem Türkiye'nin en beğenilen Japon otomobili olan Honda Civic bir sürelik sessizlikten sonra yeni motoruyla yeniden öne çıkıyor

Honda Türkiye CEO'su Hideto Yamasaki, “Hem sürüş performansını hem de yakıt verimliliğini yüksek bir düzeye getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Honda, Türkiye’de uzun zamandır beklenen dizel motora sahip yeni modelini Türk tüketicilerinin beğenisine sunuyor. İlk kez İstanbul Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan yeni Civic Hatchback, Honda’nın ‘Earth Dreams Technology’ (Yeryüzü Düşleri Teknolojisi) motor serisinin ilk ürünü olma özelliği taşıyor. 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile satışa sunulacak olan yeni Honda Civic Hatchback (HB), sportif ve gelişmiş özelliklerinin yanı sıra, daha şık ve daha dinamik tasarımla tüketicilerin karşısına çıkıyor.

‘Çocuklarımız için mavi bir gökyüzü’

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Honda Türkiye CEO’su Hideto Yamasaki, “1970’lerden bu yana ‘Çocuklarımız için mavi bir gökyüzü’ sloganıyla gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla mühendislerimiz, hem sürüş performansını hem de yakıt verimliliğini yüksek bir düzeye getirmek için çalışıyor. ‘Earth Dreams Technology’ felsefemiz bu fikirle doğdu” açıklamasını yaptı.

5500 Civic Eco satacak 

Yamasaki ayrıca, yeni Civic HB dizelin Honda’nın Türkiye’deki dördüncü Eco modeli olduğunu ve 2006 yılından bu yana sırasıyla Civic IMA, CR-Z ve Civic Eco modellerini satışa sunduklarını belirtti. Yamasaki, bu yıl yaklaşık 5500 adet Civic Eco satarak, toplam Civic Sedan satışlarının yüzde 40’ına ulaşmayı beklediklerini de sözlerine ekledi.

3.6 litrelik tüketim!

Honda, Civic Hatchback modelinde yeni 120 beygir gücünde 1.6 litre i-DTEC dizel motor kullanıyor. Fabrika verilerine bakılacak olursa yeni dizel Honda Civic HB’nin yakıt tasarrufu da oldukça etkileyici. Motorun ileri teknolojisinden elde edilen yüksek verimliliğine start&stop gibi diğer çevreci teknolojilerin birleştirilmesi ile yeni Civic, 100 km’de 3.6 litrelik birleşik yakıt tüketimi ve sadece 94 g/km’lik karbondioksit emisyonuna ulaşıyor. Otomobilin benzinli Comfort modeli 48 bin 900, Sport modeli 51 bin 900, dizel motorlu Comfort modeli 61 bin, Sport modeli 64 bin TL’den satışa sunuluyor.

Kaynak: OTOMOBİL PROFESÖRÜ- HAKAN ÇELİK - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com