Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Nisan 2013 Pazar

Azerbaycan'da çalışan vatandaşlarımızın bilgisine - TÜRKİYE İLE AZERBAYCAN ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!


TÜRKİYE - AZERBAYCAN SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR
  1. Azerbaycan’da çalışan sigortalılar öncelikle nelere dikkat etmelidirler?
  2. Türkiye’de veya Azerbaycan’da geçen sigortalılık süreleri yeterli ise ayrı ayrı tam aylık bağlanabilir mi?
  3. Azerbaycan mevzuatına tabi çalışan sigortalının Türkiye’de oturan aile fertlerinin ücretsiz sağlık yardımlarından faydalanabilmesi için ne yapılmalıdır?
  4. Türkiye’de veya Azerbaycan’da geçen sigortalılık süreleri yeterli değil ise hizmet birleştirilmesi yapılarak kısmi aylık bağlanabilir mi?
  5. Azerbaycan’dan aylık sahibi olanların veya dul-yetim aylığı alanların, Türkiye’de ikamet ettikleri sırada, sağlık yardımlarından ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için ne yapmaları gerekir?
  6. Azerbaycan mevzuatına tabi çalışan sigortalının Türkiye’de oturan aile fertlerinden hangileri, sağlık yardımlarından yararlanabilirler?
  7. Azerbaycan’da kaza geçirip veya meslek hastalığına tutulup bir süre tedavi görmek üzere Türkiye’ye gönderilen sigortalı, sağlık yardımını alabilmesi için ne yapmalıdır?
  8. Azerbaycan’da çalışan sigortalılar hastalandıktan sonra yetkili Azerbaycan kurumunun izniyle Türkiye’ye gelmeleri halinde sağlık yardımlarından ne şekilde yararlanacaklardır?
  9. Azerbaycan’da çalışanlar sosyal güvenlik konusunda bir sorunları olduğunda veya bilgi almak istediklerinde nereye başvurabilirler?
  10. Türkiye - Azerbaycan sosyal güvenlik sözleşmesine göre hangi hizmetler birleştirilebilir?
  11. Azerbaycan’dan Türkiye’ye geçici olarak gelen sigortalılar veya aile fertlerinin hastalanmaları halinde ne yapılmalıdır?
  12. Azerbaycan’da çalışan sigortalılar ile Azerbaycan’dan aylık sahibi olarak Azerbaycan’da ikamet eden kimseler geçici olarak Türkiye’ye gezmeye geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?
  13. Türkiye – Azerbaycan sosyal güvenlik sözleşmesinin getirdiği genel haklar nelerdir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com