Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Nisan 2013 Pazar

Lüksemburg'da çalışan Türk işçilerimizin bilgisine - TÜRKİYE İLE LÜKSEMBURG ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!


TÜRKİYE - LÜKSEMBURG SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR
  1. Türkiye - Lüksemburg sosyal güvenlik sözleşmesinin vatandaşlarımıza sağladığı olanaklar nelerdir?
  2. Lüksemburg sigortalısı ile Lüksemburg’dan aylık sahibi olan vatandaşımızın, daimi olarak ülkemizde ikamet eden sağlık yardımına hak sahibi olacak aile bireyleri, hangi ülke mevzuatına göre tespit edilir?
  3. Türk vatandaşlarımız Kurumumuz mevzuatına tabi kalarak geçici görevle Lüksemburg’da çalışabilir mi ve sağlık yardım hakları var mıdır?
  4. Lüksemburg’da geçici ikamet sırasında kimlerin ve hangi koşullarda sağlık yardımı hakları vardır?
  5. Vatandaşlarımızın Lüksemburg sigorta kurumları adına sağlık hizmetlerinden ne şekilde yararlanma hakları vardır?
  6. Türkiye'den sağlık yardım hakkı bulunan vatandaşlarımızın, Lüksemburg’da daimi ikametleri sırasında kimler ve hangi koşullarda sağlık yardım hakları vardır?
  7. Daimi olarak ülkemizde ikamet eden vatandaşlarımızdan Lüksemburg sigorta kurumları adına kimler ve hangi formülerler ile sağlık yardımı talep edebileceklerdir?
  8. Lüksemburg sigorta kurumları adına kimler hangi formülerler ile Türkiye'den sağlık yardımı almayı talep edebilirler?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com