Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Ocak 2013 Cuma

1 milyon kişiye iş ve aş kapısı olacak - YENİKÖY İLE AKPINAR ARASINDA!

1 milyon iş

1 milyon iş

Yapımında 800 bin kişinin çalıştığı kişinin çalışacağı, tamamlandığında da 120 bin kişiye istihdam sağlayacak olan 3'üncü havaalanı, ailelerle bir milyon kişiye iş ve aş kapısı olacak

İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanının ihalesi için geri sayım başladı. 3 Mayıs'ta gerçekleşecek ihaleye yerli-yabancı birçok firmanın katılması bekleniyor. Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanının yolcu kapasitesi bakımından dünyanın en büyüğü olacağını belirtti. Bakan Yıldırım, 4 etapta yapılacak olan 7 milyar euroluk projenin, tamamlandığında yıllık 150 milyon yolcu kapasitesine ulaşacağını kaydetti. Proje inşaat dönemi süresince yılda ortalama 80 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Projenin hizmete girmesi ile birlikte yıllık ortalama 120 bin kişi istihdam edilecek. Böylece projenin toplam 200 bin kişiye, aileleriyle birlikte 1 milyon kişiye iş ve aş sağlaması bekleniyor. Proje, sadece istihdam açısından değil başta inşaat sektörü olmak üzere onlarca sektöre de canlılık getirecek. Havalimanının tamamlanması ile turizm sektörü de canlanacak ve İstanbul en önemli uçuş merkezlerinden biri olacak. 

DEVLER TALİP OLACAK 
Yeni havalimanı ihalesiyle yakından ilgilenen gruplar arasında TAV ve Limak öne çıkıyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre; AIC Group İtalyan havalimanı dizayn şirketi One Works ve TRKMW ile ihaleye hazırlanırken, Cengiz İnşaat-Alarko ikilisinin de bu işle ilgili adı geçiyor. Hollandalı Schiphol Group ve büyük holdingler de ihaleyle ilgileniyor. 

KISKANÇLIKLARI HABERE YANSIDI
Her fırsatta Türkiye ekonomisi hakkında çarpıtılmış olumsuz haberler yapan İngiliz Financial Times Gazetesi, 3'üncü havalimanı ile ilgili de anlamsız bir iddiayı ortaya attı. Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak 3'üncü havalimanının 'bitirilemeyeceğini' yazan gazete, "Havalimanının büyüklüğü düşünüldüğünde, planlanan sürede projenin hayata geçmesinin çok kolay olmadığı bir gerçek" ifadesini kullandı. 

YENİKÖY İLE AKPINAR ARASINDA
3'üncü havalimanı, İstanbul'un Avrupa yakasında Yeniköy ve Akpınar yerleşim yerleri arasında, Karadeniz sahil şeridinde yer alan 77 milyon metrekare büyüklüğündeki bir alana yapılacak. Havalimanında 1.5 milyon metrekarelik kapalı alan, 165 yolcu köprüsü, raylı sistemle birbirine bağlanan 4 terminal binası, 3 teknik blok, 8 kontrol kulesi, 6 pist, 16 taksi yolu, 500 uçak park kapasiteli 6.5 milyon metrekare büyüklüğünde apron, konukevi, 70 bin araç kapasiteli otopark, tıp merkezi, oteller, itfaiye ve garaj merkezi, ibadethaneler, kongre merkezi, çöp bertaraf tesisleri olacak. 

JETLERE ÖZEL PİST
Avrupa'nın en büyüğü olacak 3'üncü havalimanımız, İstanbul'daki hava trafiğinin bütün yükünü alacak. Benzersiz projede, özel jetler için VIP pistinin de olacağı belirtiliyor. 

Kaynak: Özlem Kamer TERCANLI - TAKVİM

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
  1. 2000 yılı içinde emekli olanlar intibak zammından yararlanabiliyor mu? - İNTİBAK YASASI!
  2. Kamuda geçen SSK hizmetlerinin kazanılmış hak aylığında sayılıp sayılmayacağının konusu - MEMURLUK ÖNCESİ SSK HİZMETİ OLANLAR OKUSUN!
  3. 2 doğumunuzu borçlanarak toplam 1440 gün kazanabilirsiniz - DOĞUM BORÇLANMASI YAPARAK EMEKLİLİK!
  4. 41 aydan fazla isteğe bağlı olarak prim ödemeyin uyarısı - İSTEĞE BAĞLI BAĞ-KUR PRİMİ ÖDEYENLER SSK ŞARTLARIYLA NASIL EMEKLİ OLABİLİR?
  5. 3600 günden emekli olabilir miyim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  6. Öğretmen atamaları ve yer değiştirme talepleri hakkında - MİLLİ EĞİTİM BAKANINDAN AÇIKLAMA!
  7. 2013 yılında kaç bin engelli memur alınacak? - MEMUR OLMAK İSTEYEN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA MÜJDE!
  8. Ağrılarınızın boyun fıtığı mı yoksa başka bir hastalıktan mı kaynaklandığını öğrenmek için bu yazıyı okuyun - AĞRINIZIN NEDENİNİ SORGULAYIN!
  9. Emekli aylığım fazla çalışma günümün olması nedeni ile düşük olabilirmiş bu doğru mudur? - Yoksa çalışabildiğim kadar çalışsam emekli aylığım yüksek olur mu? - 10.000 GÜNDEN FAZLA ÖDENMİŞ PRİMİ OLANLARIN EMEKLİ AYLIĞI!
  10. 9752 gün primim var ne zaman emekli olabilirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  11. Bağ-Kurlu olan eşim benim sosyal güvencemden yararlanabilir mi? - HER İKİSİ DE SİGORTALI OLAN EŞLERİN SAĞLIK HİZMETLERİNDEN YARARLANMA DURUMU!
  12. SSK'lı veya Bağ-Kurlu çalışmazsanız 61 yaşı dolduracağınız tarihte Emekli Sandığından emekli olabilirsiniz - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  13. 7000 günden 60 yaşında emeklilik - 2000 YILINDAN SONRA İŞE GİRENLERİN EMEKLİLİK ŞARTLARI!
  14. Kadın çalışan sayısı nasıl artırılacak? - EN BÜYÜK ENGELE ÇÖZÜM!
  15. 197 milyon işsiz - DÜNYA GENELİNDEKİ İŞSİZ SAYISI 5 MİLYON ARTACAK!
  16. Bağ-Kur sigortalısıyım işimi bırakıp sigortalı bir işte çalışırsam doğum borçlanması yapıp daha erken emekli olabilir miyim? - DOĞUM BORÇLANMASI YAPMA ŞANSI OLMAYANLARIN DURUMU!
  17. Ne kadar sigortam var? - Doğum borçlanması yapabilir miyim? - Kaç gün ve kaç para öderim? - NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?
  18. Askerlik borçlanması yaparsam hangi tarihte ve kaç yaşında emekli olabilirim? - BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  19. İş ve meslek danışmanlığı - Atama için Genel ve Özel Şartlar - Atanma Esnasında İstenilecek Belgeler - Tahsin SINAV yazdı!
  20. Aile Vergisi kıyaslaması - MİRAS - BAĞIŞLAMANIN VERGİSİ - Şükrü KIZILOT yazdı!
  21. Yeni Torba Kanun neler getiriyor? - KİMLERE AF VE YAPILANDIRMA VAR? - Arif TEMİR yazdı!
  22. Son Torba Yasadaki Hak Düşürücü Süreler - Şevket TEZEL yazdı!
  23. Ne kadar isteğe bağlı Bağ-kur yatırıp sonra sigortalı bir işe girerek SSK emeklisi olabiliriz? - İSTEĞE BAĞLI SİGORTADAN ZAMANINDA ÇIKARAK SSK ŞARTLARIYLA EMEKLİLİK!
  24. Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçının biletleri - KAÇ LİRADAN NEREDE SATILIYOR?
  25. 15 Mayıs 1984 tarihinde SSK girişim var - Ne zaman emekli olabilirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  26. 18 ay askerlik yaptım askerlik borcumu ödediğim takdirde ne zaman emekli olabilirim?
  27. 18 yaşını tamamlamadan evlenenler ile bunların çocukları genel sağlık sigortası kapsamına nasıl alınacaktır?
  28. 1960 doğumlu babam ne zaman emekli olabilir? - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  29. 1965 yılında Almanya'ya gelen kayınpederimin Türkiye'den emekli olabilmesi için ne kadar ödemesi gerekiyor? - EMEKLİ SANDIĞINA TABİ ÇALIŞMASI BULUNANLARIN YURTDIŞI BORÇLANMASI!
  30. 1978 senesinden SSK girişim var - Ne zaman emekli olurum? - Ne kadar emekli maaşı alırım? - 44 YAŞINDA 5000 GÜNDEN EMEKLİLİK!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com