Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Ocak 2013 Pazartesi

Ne kadar isteğe bağlı Bağ-kur yatırıp sonra sigortalı bir işe girerek SSK emeklisi olabiliriz? - İSTEĞE BAĞLI SİGORTADAN ZAMANINDA ÇIKARAK SSK ŞARTLARIYLA EMEKLİLİK!


Soru: Eşim 15.09.1975 doğumlu ve 01.11.1996 ilk sigorta girişi var. 2008 yılı malum yasaya kadar çalışarak ve isteğe bağlı sigorta ile toplam 1995 gün primi var yeni yasa ile biz isteğe bağlı sigortayı durdurduk. Açıkçası şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz.  Ne kadar isteğe bağlı sigorta yatırıp, sonra sigortalı bir iş ile devam ederek SSK’lılıktan emekli olabiliriz? Bize bir yol gösterir misiniz? N.EFE

Cevap: Eşinizin sigortalılık girişi bakımından SSK’lılıktan normal emekli olması için 53 yaş ve 5 bin 900 günü doldurması lazım. 3 bin 600 günle yaştan emekliliği için ise 58 yaşını doldurması gerekiyor. Normal emekliliği için 53 yaşını dolduracağı 15.09.2028 tarihine kadar gerekli 3 bin 905 günün son bin 260 gününü bilfiil SSK’lı olarak çalışması halinde o tarihte emekli olabilir. Kalan 2 bin 645 günü isteğe bağlı olarak ödeyebilir. Yaştan emekli olmak isterse de 01.10.2008’den sonraki isteğe bağlı sigortalılığı 3 yıl 5 ayda kesip kalan 375 günü bilfiil SSK’lı olarak çalışıp tamamlayabilir.

ŞEVKET TEZEL - SÖZCÜ

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. 1982 yılında çalıştığımız yerden ödenmiş sigortamız çıkmadı şimdi ne yapmamız lazım? - SSK HİZMET TESPİT DAVASINDA ZAMAN AŞIMINA DİKKAT!
  2. 1994 yılından itibaren vergiye tabi esnaflık yapan babamın henüz Bağ-Kur kaydı yok - Emekli olabilmek için ne yapması gerekiyor? - YILLARDIR VERGİ MÜKELLEFİ OLUP HALA BAĞ-KUR KAYDI OLMAYAN ESNAFLARIN EMEKLİLİK DURUMU!
  3. 2 çocuk için doğum borçlanması yaparsam yaşlılıktan veya normal ne zaman nasıl emekli olabilirim? - EMEKLİLİKTE ESKİ YASAYA TABİ OLAN BAYANLAR!
  4. 2000 yılından beri Alman vatandaşıyım bu şartlarda Türkiye'den nasıl ve ne zaman emekli olabilirim? - YABANCI VATANDAŞ OLARAK AYLIĞIMI NASIL TAM AYLIĞA DÖNÜŞTÜRÜRÜM?
  5. 2022 sayılı Kanuna göre 1 Ocak 2012 tarihinden önce 65 yaş veya özürlü aylığı alanlar sağlık yardımlarından nasıl yararlanacaktır?
  6. 203 lira dul aylığı olur mu? - Ali TEZEL'in yazdıkları çıkmaya başladı - BU FERYADI BAŞBAKAN ERDOĞAN MUTLAKA DUYMALI!
  7. 22 Şubat 1988 tarihinde sigortalı olarak işe başladım - Ne zaman emekli olabilirim?
  8. 26 Nisan 2000 tarihinden beri Bağ-Kura aralıksız kayıtlıyım ne zaman emekli olabilirim?
  9. 3 çocuğumuz da eşimin SSK başlangıç tarihinden sonra doğdu - Eşim nasıl ve hangi şartlarda emekli olur? - DOĞUM BORÇLANMASI YAPARAK EMEKLİLİK!
  10. 301 TL asgariden ödeyerek SGK hizmet ( askerlik, doğum, yurtdışı ) borçlanması yapmak için acele edin - 1 OCAK 2013 TARİHİNDE ZAM GELİYOR!
  11. 3600 günle ne zaman emekli olabilirim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  12. 3816 sayılı Kanuna göre yeşil kartı olanlar sağlık yardımlarından nasıl yararlanacaktır?
  13. 4500 ödenmiş SGK günüm var emeklilik için kaç prim günüm olması lazım?
  14. 5 ay ücretsiz izin kullandım - Borçlanırsam emeklilik tarihim değişir mi? - Borçlanma için nereye müracaat etmem lazım? - KADIN MEMUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  15. 55 yaşında emeklilik
  16. 5510 sayılı kanuna göre annem hem dul aylığı hem de kendi emekli aylığını alabilecek midir? - ÇİFT EMEKLİ AYLIĞI!
  17. 60 yaşında 7000 günden emeklilik
  18. 70 gün askerlik borçlanmasıyla 1 bir yıl erken emeklilik - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  19. 900 günden dul ve yetim aylığı alamayanları sevindirecek Yargıtay kararı - 1 EKİM 2008 TARİHİNDEN SONRA VEFAT EDEN SİGORTALILARIN HAKSAHİPLERİ BU HABERE DİKKAT!
  20. ABD'ye veya sosyal güvenlik sözleşmesi imzalanmamış ülkeye giden ancak kendisi ev hanımı olarak bu ülkede yaşayan Türk vatandaşları da genel sağlık sigortası kapsamında prim ödemek zorundalar mı?
  21. Ali ÖZTÜRK Ekonomist SSK ve Bağ-kur Emeklilik Danışmanlık Hizmetleri
  22. Almanya'da emekli olan bir amca Türkiye'den de 3600 iş gününden emekli olmak istiyor nasıl başvuruda bulunabilir? - KISMİ AYLIK TALEP EDEN NE ZAMAN BORÇLANMA TALEP ETSİN?
  23. Almanya'da işe başladığım tarih 17.03.1983 olup 9000 günlük yurtdışı borçlanma bedelini 28.06.2011 tarihinde yatırdım Türkiye'den ne zaman emekli olabilirim? - ÇALIŞIYORUM BEN DE EMEKLİ OLABİLİR MİYİM?
  24. Ana ve babasının sosyal güvencesi olmayan çocukların GSS durumu nedir?
  25. Annem 1992 yılında vefat eden babamdan dolayı dul maaşı alıyor annem de intibak zammından yararlanabilecek mi? - SSK DUL VE YETİM AYLIĞI 2000 YILINDAN ÖNCE BAĞLANANLAR OKUSUN!
  26. Annem 2000 yılından önce babamın vefatı ile beraber malulen emekli maaşı alıyor? - İntibak yasasından yararlanacak mıyız? - DUL AYLIĞI ALANLARIN İNTİBAK DURUMU!
  27. Annem hem babamın hem de anneannemin maaşını alabilir mi? - HEM DUL HEM YETİM AYLIĞI ALINABİLİR Mİ?
  28. Annemin yüzde 50 olarak aldığı dul maaşı yüzde 100 oranına çıkar mı?
  29. Asgari ücretle çalışanlara - 39 LİRA EK VERGİ!
  30. Asgari ücretle çalışırken işine son verilenler her yıl için kaç TL kıdem tazminatı alır?
  31. Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Durumu - SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  32. Askerlik borçlanması ile ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  33. Askerlik borçlanmasıyla erken emeklilik için askerlik yapılan sürenin kaç ayını veya gününü borçlanmak yeterlidir? - ASKERLİK BORÇLANMASININ EMEKLİLİK YAŞINA ETKİSİ!
  34. Askerliğimi borçlanır ödersem 3600 günle emekli olabilir miyim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK!
  35. Avrupalı Türkler için ücretsiz sağlık yardımı - NE YAPMAK GEREKİR? - HANGİ BELGELER LAZIM? - HANGİ HASTANEYE GİDELİM?
  36. Avukatlık stajı yapanların GSS durumu ne olacaktır?
  37. Aynı evde yaşamayan 25 yaşından küçük çocuklar GSS gelir testi yapılırken dikkate alınacak mıdır?
  38. Bakmakla yükümlü kişi olarak sağlık yardımı alan kişi sigortalı olduğunda sağlık yardımlarından yararlanmak için 30 gün beklemek zorunda mıdır?
  39. Bakmakla yükümlülük durumu sona eren çocukların gelir testinde ana ve babasının gelirleri mi yoksa kendi gelirleri mi dikkate alınacaktır?
  40. Bağ-Kur başlangıç tarihim 1 Nisan 2003 acaba kaç yaşında ve kaç günle emekli olabilirim? - 9000 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  41. Bağ-Kur emeklilik hesap makinesi polislere gıcık mı? - BAĞ-KUR FHZ SÜRESİNİ HİZMETTEN SAYIYOR AMA YAŞ HESABINDA NEDEN DİKKATE ALMIYOR? - Ali TEZEL yazdı!
  42. Bağ-Kur prim borcundan kurtulmak mümkün mü? - ESNAF BAĞ-KUR PRİM BORÇLARI!
  43. Bağ-kur basamak farkı borcuna son - ARTIK EMEKLİLİK BAŞVURUSU YAPAN BAĞ-KUR'LUYA SÜRPRİZ BORÇ ÇIKARTILMAYACAK!
  44. Bağ-kur hizmetim 5 yılı aştığı için Bağ-kur prim borcunu sildirmek mümkün müdür?
  45. Bağ-kur prim borcundan kurtulmak mümkün mü? - 5 YILDAN AZ BAĞ-KUR BORCU OLANLAR OKUSUN!
  46. Bağ-kur primi öderken tekrar SSK'ya geçiş yaptım ne zaman emekli olabilirim? - BAĞ-KUR'DAN ÇIKARAK SSK ŞARTLARIYLA EMEKLİLİK!
  47. Bir Türk ile evlenmiş ancak 3 yılını doldurmadığı için T.C. vatandaşı olamamış bir kadınlar Türk eşinin sosyal güvencesinden yararlanabilir mi?
  48. Borçlanma bedeline ait ödeme makbuzunu emeklilik dilekçesi verilirken mi sunmamız lazım? - SGK HİZMET BORÇLANMASI YAPANLARIN BİLGİSİNE!
  49. Borçlanma yaparak 2 yıl erken emeklilik
  50. Bulgaristan günlerini borçlanarak emekli olabilir mi? - BULGARİSTAN BORÇLANMASININ ŞARTLARI!
  51. Doğum borçlanması yaparak en erken nasıl emekli olabilirim?
  52. Emekli aylıkları hatalı mı hesaplanıyor? - Ali TEZEL yazdı!
  53. Emekli aylığı bağlanırken hangi durumda son 7 yıl hesabı yapılmaz? - MALULEN EMEKLİLİK TALEBİNDE BULUNMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!
  54. Emekli aylığında 120 lira civarında artış olacak - 2013 OCAK AYINDA İNTİBAK ZAMMI ALACAK OLAN EMEKLİLER!
  55. Emekli aylığını kestirmeden kamuda çalıştığı tespit edilenlere müjde - AF GELİYOR!
  56. Emekli olan bir vatandaş çalıştığı yerde sigortalı gösterilirse emekli maaşından kesinti yapılır mı? - ÇALIŞAN EMEKLİLERİN BİLGİSİNE!
  57. Emekli olduktan sonra çalışan emeklilere prim ödeme yönünden hangi kolaylıklar getirilecek? - SAĞLIK HARCAMASI GERİ İSTENENE AF - Şükrü KIZILOT yazdı!
  58. Emekli olduğumda tekrar toplu bir para alacak mıyım?
  59. Emekli olma yaşında bir indirim söz konusu olabilir mi? - KALP AMELİYATI GEÇİRENLERİN ERKEN EMEKLİLİK DURUMU!
  60. Emeklilik başvurumda bu konu problem yaratır mı? - SSK HİZMET DÖKÜMÜNDE KIZLIK SOYADI GÖRÜNENLER OKUSUN!
  61. Emeklilik esnasında bir düşürme varsa daha önce yanlış işlenilen bir kademe veya derece işlemi olabilir - EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK!
  62. Emeklilik için kaç günüm var, askerlik borçlanması işime yarar mı, basın indirimim ne kadar, ne zaman emekli olabilirim?
  63. Emeklilik için yaş şartının dolmasını bekleyenler GSS genel sağlık sigortasından nasıl yararlanacaktır?
  64. Emeklilik için yaşını beklerken asgariden SGK primi ödeyenlerin emekli aylığı azalıyor mu?
  65. Emeklilik tarihimin ne zaman olduğunu öğrenmek istiyorum - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  66. Emeklilik yaşının yükseleceğine ilişkin duyumlar alan yakınım tedirgin olmuş emekli olmak için askerliğini borçlanmalı mı borçlanırsa kaç TL'den borçlanmalı?
  67. Emeklilik şartları - SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİNİN ÖNEMİ - KADINLARIN DURUMU - ERKEKLERİN DURUMU - KADEMELİ EMEKLİLİK KOŞULLARINA TABİ OLANLAR - Şükrü KIZILOT yazdı!
  68. Emeklilik şartlarınızı değiştirmediğinden borçlanmaya gerek yok - GEREKSİZ ASKERLİK BORÇLANMASINA DİKKAT!
  69. Emeklilikte askerlikten yararlanmak istiyorum 18 ay askerlik yaptım tamamını borçlanmam gerekiyor mu?
  70. Emeklilikte kanuni haklarımı geri almak için nasıl bir yol izlemeliyim?
  71. Emekliliğime 7 sene var bu süreyi ödeme yapmadan geçirirsem eşimin Bağ-Kur'undan sağlık yardımı alabilir miyim? - ÇALIŞMAYAN ERKEK EŞİNİN ÜSTÜNDEN SAĞLIK YARDIMI ALABİLİR Mİ?
  72. Emekliye kapıda maaş müjdesi - BANKAMATİK KUYRUKLARINDA BEKLEMEYE SON!
  73. Emekliye çifte zam - KİMLERE VERİLECEK?
  74. Emekliyken ödenen SGDP primlerinin işten ayrıldıktan sonra emekli maaşına bir getirisi olur mu? - ÇALIŞAN EMEKLİLERİN MERAK ETTİĞİ SORUNUN CEVABI!
  75. Engellilere tanınan haktan yararlanarak nasıl emekli olunur?
  76. Erken emekli etmediğinden askerlik borçlanmasına gerek olmayanlar - ASKERDEN ÖNCE SSK GİRİŞİ OLANLARIN DİKKATİNE!
  77. Erken emeklilik için askerlik borçlanmamı yapmamın herhangi bir faydası olabilir mi? - ASKERLİK BORÇLANMASI EMEKLİLİKTE KİMLERİN İŞİNE YARAMAZ?
  78. Erken emeklilik için askerliğimi borçlanır ödersem sigorta başlangıç tarihim ne kadar geriye gider?
  79. Eğitim için yurtdışına giden ve sağlık sigortaları oradaki devlet veya okullar tarafından karşılanan vatandaşlar ne yapacaktır?
  80. GSS gelir testi yaptırmak istemeyenler uzun vadeli sigorta kollarına tabi prim ödemek suretiyle genel sağlık sigortasından nasıl yararlanabilirler?
  81. GSS gelir testi yaptırmak isteyenler müracaat formunu nereden temin edilebilir?
  82. GSS için gelir testi yaptıranların daha sonra hangi işlemleri yapması gerekmektedir?
  83. GSS için gelir testi yaptırmak istemeyenler ne yapmalıdır?
  84. Gelir testi müracaat bildirim yazısının tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde vakfa müracaat etmeyenlere ne işlem yapılacaktır?
  85. Gelir testi sonucu aile içinde kişi başına düşen geliri brüt asgari ücretin üçte birinden fazla olanlar ne kadar GSS primi ödeyecektir?
  86. Gelir testi sonucu prim ödeme yükümlüsü olanların bakmakla yükümlü olduğu kişileri de GSS primi ödeyecek mi?
  87. Gelir testi sonucunda kimler GSS primi ödemez?
  88. Gelir testi yaptırmak için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına nasıl ulaşılabilir?
  89. Genel sağlık sigortası kapsamında gelir testine başvurulması kişilere hangi hakkı sağlamaktadır?
  90. Genel sağlık sigortasından yararlanma hakkı olmayanlar veya sona erenler GSS gelir testi yaptırmak istememeleri durumunda ne yapmalıdır?
  91. Geçici köy koruyucusu olan veya bu Kanuna göre aylık alanlar sağlık yardımlarından nasıl yararlanacaktır?
  92. Gurbetçi Vatandaşlarımız için 35 Soruda SGK Yurtdışı Borçlanması - TÜRKİYE'DEN EMEKLİLİK!
  93. Gurbetçi vatandaşlarımız okusun - YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARININ GSS DURUMU!
  94. Haberiniz olmadan işyerinizde SSK'lı çalışmayan kişilerin çalışıyormuş gibi sahte belge düzenlenerek sigortalı gösterilmesi hk. - İŞYERİ SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!
  95. Hangi emekli ne kadar zam alacak? - İNTİBAK YASASI!
  96. Hangi kurumdan ne zaman emekli olabilirim? - SSK'ya ne zaman geçmeliyim? - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  97. Hem Almanya'dan hem de Türkiye'den aylık almaktayım yazın tatile geldiğimde sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacağım? - İKİ TARAFTAN AYLIK ALAN SAĞLIK YARDIMINI NEREDEN ALABİLECEK?
  98. Hem bakmakla yükümlü statüsünde hem de sigortalı olan birisi sağlık hizmetlerini hangi kapsamda alacaktır?
  99. Her hangi bir sosyal güvencesi olmayanların ve 31/1/2012 tarihine kadar GSS gelir testi için müracaat etmeyenlerin durumu ne olacaktır?
  100. Herhangi bir sosyal güvencesi olmayanlar gelir testi yaptırmaları için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına hangi sürede başvurmaları gerekmektedir?
  101. Kaynanam evlenirse çeyiz parası alır mı? - 24 AYLIK TOPLU ÇEYİZ PARASI!
  102. Kendi iş yerimde sigortalı çalışarak emekli olabiliyor muyum?
  103. Kimler 120 gün ana ve babası üstünden sağlık yardımı alabilecek?
  104. Kolayca üye olun ev dekorasyon ürünlerindeki indirimlerden haberiniz olsun!
  105. Kız çocuğu Emekli Sandığı yetim maaşından annesi adına feragat ederse yetim maaşının yüzde kaçı annesine devrolur?
  106. Maaşlı emeklilik tarihim ne zaman?
  107. Malulen emeklilik şartları - DOĞUŞTAN ENGELLİ OLANLARIN DURUMU NEDİR?
  108. Mart 1989 ayında SSK girişim var - Askerliğimi borçlanarak bedelini ödedim - Ne zaman emekli olabilirim? - SSK ŞARTLARIYLA EMEKLİLİK!
  109. Memuriyetten emekliliğim için aradaki askerlik ve ödenmemiş günlerimin tamamlanmasının bana bir faydası olur mu?
  110. Memurluktan istifa edip özel sektörde çalışırsam daha erken emekli olabilir miyim? - 10 YIL ERKEN EMEKLİLİK!
  111. Ne zaman emekli olabilirim, askerlik borçlanması yapmam gerekiyor mu, gerekiyorsa, ne kadar öderim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  112. Ne zaman emekli olurum aydınlatırsanız sevinirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  113. Ne zaman hangi koşullara göre emekli olabilirim? - Askerliği ödersem emekliliğim öne gelir mi?
  114. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  115. Part-time çalışanlardan ay içindeki eksik bildirilen günlerini genel sağlık sigortası yönünden 30 güne tamamlama yükümlülüğü kimler için bulunmamaktadır?
  116. Prim ödeme gün sayısı 3600 günü geçmiştir - Kayınvalidem ne zaman emekli olabilir? - 3600 GÜNDEN YAŞTAN EMEKLİLİK!
  117. SGDP prim borcu olan emeklilere af müjdesi - YENİ!
  118. SGK bürosuna emeklilik yaşımı sordum bana 58 dediler ancak sitenizden hesapladığımda 60 yaş sonucunu verdi - Acaba doğru olan hangisi? -EMEKLİLİK YAŞINI DOĞRU HESAPLAMA!
  119. SGK emekli aylıkları nasıl hesaplanıyor? - EMEKLİ AYLIKLARININ YANLIŞ HESAPLANMA İHTİMALİ VAR MI?
  120. SGK primlerimin asgari ücretten yatmasının emekliliğime artısı ve eksisi ne olur?
  121. SGK ve GSS Prim Borçları İçin Temizlik Harekatı - Şevket TEZEL yazıyor!
  122. SSK başlangıç tarihi önemliymiş emeklilik tarihini değiştiriyormuş doğru mu? - EMEKLİLİKTE İLK İŞE GİRİŞ TARİHİNİN ÖNEMİ!
  123. SSK dosyasında Bağ-kur hizmetlerini birleştirme - Bağ-kur dosyasında SSK hizmetlerini birleştirme - EMEKLİLİK ÖNCESİ SGK HİZMET BİRLEŞTİRME İŞLEMLERİ!
  124. SSK dökümünde başkası adına görünen primler emeklilikte sayılır mı?
  125. SSK girişi 1 Ekim 1979 olan babam nasıl emekli olabilir?
  126. SSK girişi ve çalışma süresi bildirilmeyenler haklarını nasıl arayabilirler? - HİZMET TESPİT DAVASINDA 5 YILLIK ZAMAN AŞIMINA DİKKAT!
  127. SSK hizmet tespit davası nasıl açılır? - GEÇMİŞTE SİGORTASIZ ÇALIŞTIRILANLAR OKUSUN!
  128. SSK ilk işe başlama tarihim 1988 olup askerliğimi 1985 yılında 18 ay yaptım - Borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  129. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Tarihi Hesaplamaları -Yeni Emeklilik Başvuruları - SGK EMEKLİLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ!
  130. Sevgilimle etrafa karşı bir düğün yapsak ancak resmi nikah kıydırmayıp imam nikahı kıydırsak ölen kocamdan dul aylığı ölen babamdan da yetim aylığı alabilir miyim? - RESMİ NİKAH KIYMADAN EVLENEREK DUL VE YETİM AYLIĞI ALMAK MÜMKÜN MÜ?
  131. Sigorta başlangıcım 30.03.1988 olup askerliğimi 1990/1991 tarihleri arasında 15 ay yaptım borçlanmam halinde ne fayda sağlar?
  132. Sigorta başlangıç tarihim 6 Mayıs 1987 olup 500 gün prim ödemem var ne zaman emekli olurum?
  133. Sigortadaki ara boşlukları ödersem ne zaman emekli olabilirim? - TOPLU PARA ÖDEYEREK EMEKLİLİK VAR MI?
  134. Sigortalılar lehine çıkan yeni düzenlemeler - BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR!
  135. Sosyal Güvenlik Destek Prim Borçlarına Yapılandırma Geliyor - SGDP PRİM BORCU OLANLAR OKUSUN!
  136. Sosyal Güvenlik Mahkemeleri nihayet kuruldu - 15 İL 18 ADLİYEDE FAALİYETE GEÇİYOR - ARTIK DAVALAR DAHA HIZLI SONUÇLANACAK!
  137. Sosyal Güvenlikte neler değişiyor? - KİMLERE AF GELİYOR VE HANGİ UYGULAMALARA SON VERİLİYOR? - Ekrem SARISU yazdı!
  138. Staj başlangıcı erken emekli eder mi? - TİCARET LİSESİ STAJ GİRİŞİ EMEKLİLİKTE SAYILIR MI?
  139. Toplam 5500 prim ödemem var - Ne zaman emekli olabilirim acaba?
  140. Türkiye'de bir yıldan uzun süredir yaşayan ancak kendi ülkelerinde sağlık yardımlarından yararlanma hakkı bulunmayan yabancılar ne yapacaktır?
  141. Türkiye'de bir yıldan uzun süredir yaşayan ancak kendi ülkelerinde sigortası bulunmayan yabancılar gelir testi için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvuracaklar mı?
  142. Türkiye'de oturma izni almış sigortası olmayıp özel sağlık sigortası bulunan yabancıların GSS durumu ne olacak?
  143. Türkiye'de sigortası bulunmayanlar GSS kapsamına girmemek için ne yapacak?
  144. Türkiye'de çalışırken işyerinden ücretsiz izin alarak yurtdışına gidenlerin GSS durumu ne olacak?
  145. Vatandaşın GSS gelir testi işlemi yapılırken neler dikkate alınmaktadır?
  146. Vergi indiriminden yararlanıyorum ne zaman emekli olabilirim?
  147. Vergi indirimiyle emeklilikte maaş hesaplanması nasıl yapılıyor? - ENGELLİ HAKKIYLA EMEKLİLİK!
  148. Yabancı bayraklı gemilerde ve uluslararası sularda çalışan gemi adamlarının GSS durumu ne olacaktır?
  149. Yaklaşık 7100 gün prim ödemem var ne zaman emekli olabilirim?
  150. Yanlış statüde SGK sağlık yardımı aldığı tespit edilip kendisine borç çıkartılanlara müjde - BORÇLAR SİLİNECEK!
  151. Yaş haddinden daha erken emeklilik
  152. Yaş haddinden ne zaman emekli olabilir? - 3600 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  153. Yeşil kart vizeleri dolanların sağlık yardımlarından yararlanması için ne yapması gerekmektedir?
  154. Yurt dışına lisans, master, doktora eğitimi için gidenlerden çalışmayan ve sigortası olmayanlar GSS için ne yapacak?
  155. Yüzde 85 işitme engelli bir yakınımız ne zaman ve ne şekilde emekli olabilir?
  156. Çalışan ve emeklililer için SGK Formları - 81 FORM VE DİLEKÇE ÖRNEĞİ!
  157. Çalışma Hayatı ve SGK Emeklilik Haberleri - OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
  158. Çağrı üzerine çalışanlar ile ev hizmetlerinde ay içerisinde 30 günden az çalışanların genel sağlık sigortasından yararlanmaları için eksik olan günlerin primlerini ödemeleri gerekecek mi?
  159. Çifte vatandaş olup Türkiye'de sigortası bulunmayan ancak vatandaşı olduğu yabancı ülkede çalışan veya sigortası/emekli olan Türkler GSS için ne yapacaktır?
  160. ÖZEL BANKA VE BORSA SANDIKLARINDAN EMEKLİ OLANLARIN İNTİBAK DURUMU!
  161. Özel Banka sandıklarına tabi sigortalı veya emekli olanların sağlık yardımlarından yararlanmak için herhangi bir işlem yapmaları gerekmekte midir?
  162. Özel sağlık sigortası bulunanların genel sağlık sigortası GSS kapsamına alınması zorunlu mudur?
  163. İkamet adresi Türkiye'de olmakla birlikte yurtdışında bulunan Türk vatandaşlarının GSS gelir testi için başvurması gerekmekte midir?
  164. İngiltere vatandaşları Türkiye'de sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacaktır?
  165. İnternetten SSK günlerime baktığımda girişim 1996 yılından itibaren gözüküyor acaba ben ne zaman emekli olurum? - EMEKLİLİK TARİHİNİ TEYİT ETTİRMEK!
  166. İntibak yasası ile bazı emeklilerin aylıklarının düşeceği söyleniyor bu doğru mu?
  167. İntibak yasasıyla neden benim emekli aylığım 124 lira artarken arkadaşımın aylığı 200 lira artıyor? - Acaba bir yanlışlık mı var? - EMEKLİLERE VERİLEN İNTİBAK ZAMMINDAKİ FARKLAR NEREDEN KAYNAKLANIYOR?
  168. İntibak zammınızı öğrenmek çok kolay - EMEKLİLER ALACAĞI İNTİBAK ZAMMINI NASIL ÖĞRENEBİLİR?
  169. İntibakta emekliye 22.000 TL toplu para piyangosu - EMEKLİ MAAŞLARINI ÇEKMEYE GİTTİKLERİNDE HESAPLARINDAKİ PARAYI GÖRÜNCE ŞOK OLACAKLAR!
  170. İsteğe bağlı Bağ-Kur günlerimi SSK ile birleştirsem avantajım ne olur? - SSK VE BAĞ-KUR HİZMET BİRLEŞTİRME!
  171. İşe iade davası sonucunda işe başlatılmayan işçilerin bilgisine - TAZMİNAT HAKKI!
  172. İşsizlik ödeneğinin kesilmesi - KİMLERE İŞSİZLİK MAAŞI VERİLMEZ?
  173. İşveren asgari geçim indirimini ödemiyorsa ne yapabilirsiniz? - ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ ALAMAYANLAR OKUSUN!
  174. Şirketimde SSK'lı olarak çalışıp Bağ-Kur'dan çıkabilir miyim? - KENDİ ŞİRKETİMDE SSK'LI OLABİLİR MİYİM?
  175. Şu anda kendi isteğimle iş yerinden ayrılırsam kıdem tazminatı alabilir miyim? - SSK primlerim asgari ücretten yattığı için ne kadar tazminat alabilirim? - 15 YIL 3600 GÜNLE KIDEM TAZMİNATI!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com