Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Ekim 2012 Pazartesi

Okullar kapatıldı, uçak, tren, metro ve otobüs seferleri durduruldu - KASIRGA HAYATI FELÇ ETTİ!


Kasırga ABD'de hayatı felç etti
Kasırga ABD'de hayatı felç etti

ABD’nin başkenti Washington’da, federal kurumlar ve okullar kapatıldı, uçak, tren, metro ve otobüs seferleri durduruldu.

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği kasırgadan etkilenebilecek Türk vatandaşları için, "Kriz Çağrı Merkezi" oluşturdu.

ABD’nin başkenti Washington’da, bugün beklenen Sandy kasırgası nedeniyle, federal kurumlar ve okullar kapatıldı, uçak, tren, metro ve otobüs seferleri durduruldu.

Sandy kasırgasının, bugün özellikle New York ve New Jersey bölgesinden başlayarak ABD’nin doğu kıyılarını vurması bekleniyor. Ancak, kasırganın etkisinin Philadelphia, başkent Washington DC, Baltimore ve Boston’a kadar uzanacağı öngörülüyor. Kasırganın, kuzey ve batıdan gelen soğuk hava dalgalarıyla birleşecek olması nedeniyle, tarihi bir kasırga olabileceği uyarıları yapılıyor. Ayın da dolunay halinde bulunmasının sel baskınlarını artırabileceği belirtiliyor.

Kasırganın olası etkileri nedeniyle başkent Washington’da da ”acil durum” ilan edildi.

Bugün federal kurumlar ve okullar kapatıldı. Metro ve otobüs seferleri durduruldu. Başkentteki binlerce uçak seferi iptal edildi, şehirler arası tren seferleri de askıya alındı.

AMERİKALILAR MARKETE KOŞTU

 Yetkililer, başkentlileri özellikle sel baskınları, yollara ağaç düşmesi ve elektrik kesintileri yönünde uyarıyor.

Başkentliler de kasırgaya yönelik önlem almak için marketlere hücum etti. Özellikle, birkaç gün dışarıda bozulmadan durabilen konserve ve bisküvi türü yiyecekler ile su rafları daha günün ortasında boşalmaya başladı.

ABD Başkanı Barack Obama da doğu kıyılarında yaşayan Amerikalıları, ”Bu ciddi ve büyük bir kasırga. Bu kasırgayı çok ciddiye alın” yönünde mesaj vermişti.

Öte yandan, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği de Sandy kasırgasından etkilenebilecek Türk vatandaşlarının acil durumlarda temasa geçebilmeleri için, Kriz Çağrı Merkezi oluşturdu.

Büyükelçilikten yapılan duyuruda, ”kasırga süresince vatandaşlarımızın yerel makamlar tarafından yapılan uyarıları göz önünde bulundurmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem taşımaktadır” denildi.

ABD’deki Türk vatandaşlarının ulaşabileceği Kriz Çağrı Merkezi’nin numaraları şöyle: ”-Normal mesai saatlerinde konsolosluk : 1-202-612-6740 -24 saat kriz hattı: 1-202-612-6747 ve 1-202-812-8636”.

Etiketler: haber, ABD, saat, ABD'de, Boston, Türkiye, Gerekli, Dolunay, kasırga, New York, soğuk hava, Washington, Barack Obama, çağrı merkezi, Kaynak: MİLLİYET

-- 
www.emeklilikhaber.com tanıtım ve tavsiye mesajı:
 
Değerli arkadaşım;

Bu e-postayı size faydalı bir siteyi duyurmak için gönderiyorum.

Sigortalı çalışıyorsanız  yeni SGK haberlerini günlük olarak yayınlayan bir site var. 

Düzenli olarak önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

İş arkadaşlarınızın önemli SGK gelişmelerinden 
haberdar olmaları için web sitemizi tavsiye ediniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com