Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

Eski İngiltere Dışişleri Bakanı anı kitabında Türkiye için neler yazdı?

‘Hasta adam artık iyileşti’‘Hasta adam artık iyileşti’

Türkiye’nin AB üyeliği sürecindeki destekçilerinden eski İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw kitabında ‘anlamaya çok uğraştım’ dediği Ak Parti hükümetini övdü


Aktif politikaya veda ettikten sonra bir otobiyografi yazan eski Dışişleri Bakanı Jack Straw, “Last Man Standing; Memoirs of a Political Survivor” adlı 600 sayfalık kitabında Türkiye’ye 17 sayfa ayırdı. AK Parti’nin ileri gelenleriyle İstanbul’da 20 Kasım 2003 tarihinde HSBC binası ve İngiltere Başkonsolosluğu’na saldırıyla gerçekleştiğini belirten Straw, ‘’Abdullah Gül ile Dışişleri Bakanlığı sırasında geliştirdiğimiz ilişki bu müthiş trajedi sırasında büyük bir dostluğa dönüştü’’ dedi.
Straw Türkler’İn olayın ardından ortaya koydukları gayretin müthiş olduğunu kaydederek,  “Abdullah (Gül) elinden geleni yapıyordu. AKP’nin ruhuna ulaşmaya çalışmak uzun zamanımı aldı. Bazı yazarlar partiyi dudak bükerek ‘İslamcı’ diye adlandırıyordu’’ dedi.

Hükümet başarılı
Straw ayrıca, “Geleneksel batılı ekonomi politikası testlerinin sonuçlarına gore, Erdoğan hükümeti Türkiye’nin savaş sonrası hükümetlerinin tümünden çok daha başarılı, en başarılı hükümettir’’ dedi. Türkiye’nin ekonomik olarak hızla ilerlediğini “Avrupa’ın hasta adamı şimdi iyileşti’’ sözüyle vurgulayan Straw, ülkenin 2050 yılı itibarıyla dünyanın 12. büyük ekonomisi olacağı tahminlerine dikkat çekti.

AB ihtiyaç duyuyor
Straw, Türkiye’nin AB üyeliği sürecini de anlattığı kitabında “Türkiye’nin AB üyeliğinin engellenmesinin arkasındaki nedeni Müslüman bir ülke olması olarak gösterdi. Straw “Ama Türkiye değil, AB bütün bunların sonucunda kaybeden olacaktır. AB Türkiye’ye Türkiye’nin şimdi AB’ye ihtiyaç duyduğundan çok daha fazla ihtiyaç duyuyor’’ dedi.

Nevsal Elevli - Londra - MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com