Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

3D Gerçekten Önemli mi? - İLGİNÇ TESPİT


3D Gerçekten Önemli mi?3D Gerçekten Önemli mi?


Eğlence sektörü 3D'yi kullanıcılara daha cazip göstermek için vargücüyle çalışırken, Sony bu teknolojinin tüketicileri pek de etkilemediğini düşünüyor.


Başta Hollywood ve oyun dünyası olmak üzere, eğlence sektöründe son yıllarda bir 3D trendi yaşanıyor. Merakla beklenen filmler ve video oyunları 3 boyutlu olarak hazırlanıyor. Nintendo 3DS gibi bu teknolojinin ekmeğini yemek isteyen konsollar piyasaya sürülüyor. Ne var ki Sony; 3D ile ilgili çabaların pek de işe yaramadığına inanıyor.

Sony Computer Entertainment İngiltere Yöneticisi Fergal Gara, son röportajında 3D gibi bir teknolojinin ne kadar trend olabileceğine yalnızca tüketicilerin karar verebileceğini vurgularken, "Şu aşamada tüketicilerin 3D'yi çok da önemli görmediklerini söylemek yanlış olmaz" dedi.

Oyun sektörü özelinde, 3D'nin benimsememesinin en önemli etkenini gözlük takmanın zorluğu olarak belirleyen Gara, "ister oyun oynayın, ister film izleyin; ev içerisinde 3D'yi kullanmak için gözlük takma gerekliliği pek de hoş değil" şeklinde sözlerini sürdürdü. Sinemada tamamen perdeye odaklı bir deneyim yaşanmasına karşın, evlerde insanların bazen ara vermek ve başka şeylerle ilgilenmek istediklerini hatırlatan Gara, sürekli 3D gözlükleri takıp çıkarmanın uğraşmaya değmeyecek kadar keyif kaçırıcı olacağını belirtti.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com