Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Ekim 2012 Perşembe

Araç Kasko Hesaplama Nasıl Yapılır?

Kasko Hesaplama Nasıl Yapılır? 


Kasko hesaplama, kasko sigortasına ihtiyaç duyan herkesin ilk ihtiyacıdır. Kasko sigortası alınmadan önce; kasko hesaplaması nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir, doğru hesaplama yöntemi nedir ve en uygun kasko sigortasını nasıl alırım sorularına cevap aranır. 

Araç kasko sigortası primleri hesaplanırken yani kasko hesaplaması yapılırken sigorta şirketlerinin kullandığını farklı algoritmalar bulunmaktadır. Kasko hesaplama algoritmasında ise farklı değişkenler bulunmaktadır. Kasko hesaplamasında kullanılan değişkenlerin bir kısmı araç ile ilgili iken bir kısmı aracın ruhsat sahibi ile ilişkili olmaktadır. 

Kasko Hesaplaması için Öneriler 


Kasko sigortası yaptırmadan önce detaylı inceleme yapmak hem bütçenizi sarsmadan sizin için en uygun sigortayı bulmanızı hem de doğru teminatlarla aracınızı güvence altına almanızı sağlar. 

İhtiyacınız olan kasko sigortasını doğru teşhis etmek ve kasko hesaplama sürecinizi kısaltmak için birkaç önerimiz var: 

• Gerçekten ihtiyacınız olan teminatların neler olduğuna dikkat edin. Kasko hesaplamasında fiyatı yükselten en önemli etkenlerden biri teminatlardır. Kasko teminatları için 20’den fazla şirkete ait kasko sigortası fiyatları için tıklayın

• Kasko hesaplaması yapılırken faydalanabileceğiniz indirimler olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Hasarsızlık, meslek, çalışılan kurum, sürücü gibi farklı değişkenler kasko priminizde indirim sağlayabilir. 

• Pek çok sigorta şirketi farklı ürün seçenekleri sunmaktadır. Kasko ürünlerini, ürün özelliklerini ve teminatlarını incelemeden acele karar vermeyin. 

Sigortamnet sizin için pek çok sigorta şirketinin ürünlerini tek bir platformda biraraya getirdi. Kasko sigortası alternatifleri arasından size en uygun olanı ister online, isterseniz telefonda Sigorta Danışmanlarımızın yardımı ile seçebilirsiniz. Kaynak: Sigortamnet 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com