Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

Maç bileti çılgınlığı!

G.Saray'da bilet çılgınlığı!

Galatasaray'ın Braga ile oynayacağı maç için 10 bin bilete 100 bine yakın talep geldi.


42 bin kombinesi olan Cimbom'da dün GS Bonus kartı olanlar bilet aldı. Elde kalan çok az sayıdaki bilet de bugün (28 Eylül Cuma) genel satışa çıkacak.

Galatasaray taraftarı Braga maçının biletlerini kapıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Portekiz'in Braga takımı ile 2 Ekim Salı günü İstanbul'da oynayacağı (H) Grubu 2. maçının biletleri dün sabahtan itibaren satışa çıkarılırken biletlere çok büyük ilginin olduğu görüldü. Taraftarlar bilet alabilmek için gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu.

ÇOK AZ SAYIDA BİLET KALDI

G.Saray'da 42 bin kombine kartı sahibi olan taraftar bulunuyor. Bu taraftarların dışında kalan 10 bin bilete 100 bine yakın talep olduğu öğrenildi. Biletlerde önce GS Bonus Kart sahiplerine öncelik tanındı. Galatasaray'da genel satış ise bugün başlıyor. GS Bonus kartı olmayanlar için satışa sunulacak olan bilet miktarının azalması nedeniyle taraftarların son bir atak yaparak Braga maçının biletlerini temin etmeye çalışmaları bekleniyor.

 MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com