Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Eylül 2012 Cuma

18 ay olan askerliğimi borçlanarak bedelini ödedim bu durumda ne zaman emekli olabilirim?


50 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: Doğum tarihim 1 Şubat 1965, sigortaya giriş tarihim 1 Ekim 1988 olup, bugüne kadar 8630 gün prim ödemem var. Askere gidiş tarihim 10 Eylül 1985’dir. 18 ay olan askerliğimi borçlanarak bedelini ödedim. Bu durumda ne zaman emekli olabilirim? Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Ali UYAR

Cevap: Askerlik borçlanması sigorta başlangıç tarihinizi 18 ay geri götürerek, emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor. Prim ödemeniz yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemeseniz de, 50 yaşınızı dolduracağınız 1 Şubat 2015 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU




Bilgilerinizi girin, size özel kasko sigortası fiyatlarını karşılaştırın... 

Araç kasko değerine en uygun kasko poliçesini hesaplayın...






Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com