Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ağustos 2012 Cuma

Ünlülerin kullandıkları ürünler %50 indirimle!

Gurunzi

Gurunzi Nedir?

Takip ettiğiniz bir ünlüyle alışverişe çıkmak, zevkine, fikrine ve bilgisine güvendiğiniz bir tasarımcı, mutfak üstadı ya da stil danışmanı, yani bir Guru ile yeni ürünleri keşfetmek, onların kullandıkları ve memnun oldukları eşyalardan haberdar olmak isterseniz Gurunzi sizi bekliyor.


Ünlülerin tavsiye ettikleri ürünler Gurunzi.com'da!

Gurunzi, farklı ilgi alanlarında takip ettiğiniz, tarzını beğendiğiniz, zevkine güvendiğiniz kişilerle sizi buluşturan bir alışveriş platformu. Gurunzi.com’da Stil , Dizayn, Yemek, Kişisel Bakım ve Çocuk kategorilerinde, konusunda uzman Guruların sevdiği, denediği ve sizler için seçtiği ürünlerle tanışabilir, %50’ye varan indirimli fiyatlarla özel bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.


Ünlülerin kullandıkları ürünler %50 indirimle Gurunzi.com'da!


Gurunzi’de ilgi alanlarınız doğrultusunda, sadece takip etmek istediğiniz Guruları seçerek kendi alışveriş grubunuzu oluşturabilir ve alışveriş keyfinizi kişiselleştirebilirsiniz.


Ücretsiz Üyelik İçin tıklayın


Gurunzi Guruları sizin için en iyi ürünleri keşfediyor, deniyor ve öneriyor. Gurunzi bu ürünleri kampanya süresince indirimli fiyatlarla size ulaştırıyor. Hem de Guru’nuzun sizin için kaleme aldığı kullanım önerileri ve deneyimleri de ürün tanıtım sayfalarında sizleri bekliyor. Böylece hem takip ettiğiniz Guru tarafından onaylanmış ürünün içeriğinden ve kalitesinden emin oluyor, hem de Gurunzi ayrıcalığı ile fiyat avantajı elde ediyorsunuz.


Ünlülerin kullandıkları ve tavsiye ettikleri ürünler %50 indirimle Gurunzi.com'da!


Ürününüzü hemen almanız da şart değil. Kampanya bitiminden sonra ürününüz sizi Guru’nuzun koleksiyonunda orijinal fiyatı ile bir süre daha bekliyor. Size sadece karar vermek kalıyor!


Gurunzi; Gurularla Alışveriş!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com