Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Temmuz 2012 Pazar

Bağ-Kur borcundan dolayı emekli olamayanların beklentisi hk.


Banka kredisiyle emeklilik


Geçen yıl prim affı çıkınca, emeklilik yaşını ve şartlarını doldurmasına rağmen Bağ-Kur borcundan dolayı emekli olamayanlar için bankaların da desteğiyle kredi verilmiş ve hem esnaf, hem SGK hem de vatandaş kazançlı çıkmıştı.

İşte okurumuz Cevat Malkoç, “SGK kanunda emekliliği gelmiş günü dolmuş, borcundan dolayı emekli olamayan yurttaşlarımızın devlet bankalarından kredi alabilmesi - daha önce olduğu gibi Ziraat Bankası ve Halk Bankası - ve aldığı krediyle emekli edilmesini ve konunun tekrar gündeme getirilip çözüme kavuşturulmasını istiyorum” diyor. Gerçekten de bu olanak yeniden sağlanırsa hem SGK alacaklarını tahsil eder, hem vatandaş emekli olur hem de bankalar kredi kullandırmış ve bundan para kazanmış olur.

Resul Kurt - STAR

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com