Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında alınacak inanılmaz güvenlik önlemleri!

Stada zırhlı araç, Fenere özel koruma



Stada zırhlı araç, Fener'e özel koruma

Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için çevre illerden 750 çevik kuvvet takviyesi yapacak. Toplumsal olaylarda kullanılan "Toma" tipi zırhlı araç da kullanılacak. Fenerbahçe de özel koruma götürecek.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak kritik maç öncesi provakasyon söylentileri Emniyet Genel Müdürlüğünü de harekete geçirdi.

Genel müdürlük maç günü çevre illerden Trabzon’a 750 takviye çevik kuvvet gönderilmesi talimatını verdi. Ayrıca toplumsal olaylarda kullanılan “Toma” tipi bir zırhlı aracın da görevlendirilmesini istedi. Söz konusu takviye kuvvetin Rize ve Giresun’dan gönderileceği bildirildi. Trabzon’da görev yapan çevik kuvvete takviye olarak gönderilen bu ekip stat çevresi ile stada yakın yollarda önlem alacak.

Temsilciler üst düzey

Sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi için Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu da alarma geçti. Kurul bu maç için iki üst düzey emniyet yetilisini görevlendirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Daire başkan yardımcısı Recep Kaplan ile TBBM Başkanı Cemil Çiçek’in koruma müdürü emniyet amiri Halik Özgül bu maçta görev yapacak isimler olarak belirlendi. Bilindiği gibi federasyon temsilcilerinin önemli bölümü emniyet yetkililerinden seçiliyor ve herhangi bir olayda daha etkin müdahale etmeleri öngörülüyor.

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi de günler öncesinden başlayan gerginlik nedeniyle Trabzon deplasmanına özel güvenlik elemanları götürme kararı aldı. Oyuncuların herhangi bir problemle karşılaşmaması için İstanbul’a dönene kadar kafileye gözcülük edecek olan korumalar maç sırasında yöneticilere de refakat edecek.

Yiyeceklerin içi bile aranacak

Fenerbahçe maçı ile ilgili Trabzon Spor İlk Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. İçeriye sokulan meşaleler ve sahaya atılan çakının yarattığı olumsuzlukların önüne geçmek için kapı aramalarında özel güvenlikçilerin yanı sıra gerekirse polisler de görev alacak. Seyircilerin maça sokacağı yiyeceklerin bile içi aranacak. Ayrıca sahaya yabancı madde atanları tespit etmek için kullanılan polis kameralarının ilk maçta meşale dumanları nedeniyle görüşünün sıfıra inmesi ve görüntülerden yararlanılamaması nedeniyle, tribünlerin üst kısımlarını da görebilecek şekilde yeni kameralar yerleştirilecek. MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com