Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mayıs 2012 Cumartesi

e-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin dikkatine!

E-ticaret sitesi kurarken neler gereklidir?

E-Ticaret Sitesi Kurmak için Gerekenler ile ilgili yazımızda e-ticaret sitesi kurmak isteyen firmalara ön bilgi sunmak amacı ile e-ticaret’in felsefesini anlatarak doğru hedef ve başarılı kazanç planı elde etmenin detaylarına yer vereceğiz.

E-Ticaret Kurulumu yapmak isteyen firma ilgili prosedürleri bilmesi gerekmektedir. Ancak bu aşamalar öyle zor ya da uğraştıracak işlemler değildir. Bu bilgilerden önce olayın felsefesini kavramak, neyin nasıl olacağını bilmek en önemli kurallardan biridir. Bu aşamada konuya buradan başlamak daha doğrudur.
Ülkemizde genç nüfusun artması ve kredi kartı kullanımının 30 milyonu aşması ile E-Ticaret Online Alışveriş hacmi yıllık milyar dolarları aşmıştır. Bu pazarda konumunuzu iyi belirlemek, reklam mecralarını iyi kullanmak, doğru müşteri kitlesini yakalamak ve kaliteli ürün ve hizmet sunmak en önemli kurallardan biridir.
Sadece E-Ticaret sitesi kurmak artık hiç bir anlam ifade etmemektedir. Olaya ciddi yaklaşmak, bunun için bir ekip kurmak, alanında uzman kişileri istihdam ettirmek gerekmektedir. Konuya kurduğunuz firma ya da mağaza gibi düşünürseniz, açtığınız şirket ve mağazayı kâra çevirmek için yaptığınız emek, sermaye ve zamanı aynı şekilde e-ticaret siteniz için uygulamanız şartdır.
Diğer bir konu ise çevrenizde duyduğunuz, “şu kişi e-ticaret sitesi kurmuş günde 5 bin ciro yapıyor.” tarzında konuşmalardır. Bu tip örnekleri buraya sıralamak bizim içinde kolaydır. Ancak bu siteler nasıl bir online pazarlama stratejisi izliyor da bu şekilde satış yapıyor? sorusuna cevap vermemiz gerekmektedir.
Sonuç olarak, Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur ata sözü bunun için yerinde bir atasözü olarak söylemek yanlış olmaz. Malesef kurulan binlerce e-ticaret sitesinde ürünleri ekleyip satış beklemek binlerce firmanın yaptığı standart yanlışlardan biridir.
Gelelim e-ticaret sitesi kurmak için gerekenler / prosedürler
Şahıs ya da Limited Şirketinizin Olması 1. Kuraldır. Fatura Kesebilme aşaması.
Satışını yapacağınız ürünlerinizin tedarik aşaması sorunsuz ve hızlı olmak zorundadır. Kendi ürünlerinizi satacaksanız e-ticaret olayınız daha kolay ve hızlı olacaktır.
Firmanız ya da satılacak ürünle ilgili bir alan adı kayıt ettirmeniz gerekmektedir.
E-Ticaret Sitenizi hedef müşterilerinizin gezdiği internet sitelerinde belirli aralıklarla reklam yapmanız gerekmektedir.
E-Ticaret Sitenizde SSL Serfitikası ve Özel IP olması gerekmektedir. Bunu hosting hizmeti aldığınız firma size tedarik edebilir.
SSL ve Özel IP kurulumu tamamlandıktan sonra Bankaya SanalPos için müracat etmeniz gerekiyor. Bu konuda Finansbank ilk yıl ücret almadan ve çok fazla prosedür sokmadan sitenizde eksik yoksa sanalpos vermektedir. Garanti Bonus ve Akbank ‘dan sanal pos almanız siteniz üzerinden taksitli alışveriş yapma imkanı sağladığından büyük avantaj sağlar.

Kaynak: İş Para

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com