Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Şirket kurmadan e-ticaret sitesi kurmak mümkün mü?

Şirket kurmadan e-ticaret sitesi kurmak mümkün mü?

E-Ticaret Türkiye ‘de zirve yaparken bazı firmalar halen e-ticaret pazarına girmemiş ve düşünme aşamasında. Oysa firmalar ve kobiler E-Ticaret pazarının gücünü keşfetselerdi, tüm harcamalarını sadece e-ticarete kaydırırlar ve sadece bunun için yatırım yaparlardı. Ama malesef bu işi küçümsüyorlar ve neyi kaybettiklerinin farkında olamıyorlar. E-Ticaret Yaptırmak İsteyenlerin aklında bazı soru işaretleri de mevcut.

Bunlardan Biri Şirket Açmadan E-Ticaret işi Yapabilir miyim? İnternet Üzerinden Ürün Satabilir miyim?
Konuya şu şekilde yaklaşmak gerekiyor. Nerede olursa olsun Kredi kartı ile satış yapmak istediğiinizde Fatura Kesmeniz zorunludur. Sanal Pos almanız için zaten ayrıca Vergiye tabi olmanız sabit yeriniz olması ve şirketinizin en az 6 aylık olması gerekiyor. Bu konuya ayrıca yer vereceğiz.

Ancak Tedarikci bir firma ile anlaşırsanız eğer ve ürünleri tedarikci firma üzerinden gönderirseniz şirket açmanıza gerek kalmaz. Ancak E-Ticaret işinde başarılı olmak için Kendi yerinizi açmanız şartdır. Sabit Numara ve Uzun soluklu bir plan sizi en geç 1 yıl sonra ciddi bir başarıya ulaştıracaktır.
Kaynak: İş Para

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com