Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Mayıs 2012 Salı

Ödenmiş SGK primlerimi 10.000 güne tamamlamanın emeklilikte bir faydası olur mu?

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM?
H. Çil / SİLİVRİ CEZAEVİ

01.07.1956 doğumluyum. Bağ-Kur ve Sigorta’da toplam 8.734 gün ödenmiş primim bulunmaktadır. Nasıl emekli olurum? Primlerimi 10.000 güne tamamlamanın bir faydası olur mu?


CEVAP: Sayın Çil, ilginizden dolayı teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgilere göre, bir yakınınıza vekalet verirseniz, sizin adınıza emeklilik işlerinizi takip edebilir ve adınıza İsteğe Bağlı’ya müracaat edebilir. 9 ay İsteğe Bağlı öderseniz veya askerlik borçlanırsanız, 9.000 günle emekli olursunuz. 10 bin günü doldurmaya gerek yoktur. Veya 58 yaşınızın dolduğu 01.07.2014 tarihinde Bağ-Kur’dan yaştan emekli olursunuz.

Lütfi Köksal - Türkiye

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com