Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Mayıs 2012 Cuma

18 ay askerliğimi ödersem ne zaman emekli olabilirim?

Askerliğinizin altı ayını borçlanmanız yeterli

Soru:15 Ekim 1965 doğumluyum. 4 Kasım 1988 sigorta girişim. Sigorta başlangıcım askerlikten sonra. 18 ay askerliğimi ödersem ne zaman emekli olabilirim?
Yaman KULA

Cevap: Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yaptığınızdan, askerlik sürenizin 6 ayını borçlanmanız halinde, başlangıç tarihiniz 6 ay geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Toplam 5375 gün prim ödemiş olmanız şartıyla, 50 yaşınızı dolduracağınız 15 Ekim 2015 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com