Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mart 2012 Pazar

Bağ-Kur prim borcunun ödenmesi hk.

Emekli olmak için prim borcunun ödenmesi gerekiyor


Soru: 4125 gün SSK prim ödemem var. 2000 den başlayarak 10 yıl Bağ-Kur prim borcum var. Emekli olabilmem için ne yapmam gerekiyor?


MUSA

Cevap: Doğum tarihinizi, sigorta ve Bağ-Kur başlangıç tarihlerinizi bildirmediğinizden ne zaman emekli olacağınızı hesaplayamıyoruz. Ancak, 1275 gün daha prim ödeyerek, toplam priminizi 9000 güne tamamlamanız halinde, aranan yaş haddini de doldurmanız halinde emekli olabileceğinizi, ayrıca; 5400 günden fazla prim ödemeniz olduğundan, 58 yaşınızı da dolduruyorsanız yaş haddinden emekli olabileceğinizi belirtebiliriz. Doldurmuyorsanız, 58 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz. Tabi emekli olmak için Bağ-Kur prim borcunun ödenmesi gerektiğini unutmamak lazım.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com