Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Şubat 2012 Pazartesi

Memur emeklilerine 2012 yılı için verilecek zam hk.

Zamlar nisan ayında

Soru: Sadettin Bey, ben memur emeklisiyim 2012 yılı maaş zammını hâlâ alamadım. SGK'ya sorduğumda bize henüz talimat gelmedi dediler. Ne zaman verileceğine dair bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.


H. Çiftçi

Cevap: Değerli okurum, memura ve memur emeklilerine 2012 yılı için verilecek zam oranı, yapılacak toplu sözleşmeyle belirlenecek. Ancak toplu sözleşmenin yapılabilmesi için önce toplu sözleşme yasasının çıkması gerekiyor. Söz konusu yasa, şu an Meclis'te ve muhtemelen mart ayı içinde yasalaşmış olur. Dolayısıyla memurların ve memur emeklilerinin 2012 zamlarının maaşlara yansıması da nisan ayını bulacak gibi görünüyor. Toplu sözleşme gerçekleştikten sonra ocak ayından geçerli olmak üzere zam oranı maaşlara yansıtılacaktır.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com